Hollywood filmi gibi kovalamaca

Pendik’te bir muhasebeci ile gaspçı arasında yaşanan kovalamaca ve akabinde meydana gelen zincirleme kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.09.2012 11:38 GÜNCELLEME 13.09.2012 11:48 Genel olaylar
Hollywood filmi gibi kovalamaca
Hollywood filmi gibi kovalamaca

Hollywood filmlerini aratmayan görüntülerde; muhasebecinin gaspçının otomobiline arkadan çarptığı gaspçının ise muhasebeciye arkadan çarpan diğer otomobille olay yerinden kaçtığı görülüyor. Polis, kazaya karıştıktan sonra gaspçıyla birlikte kaçtığı ileri sürülen otomobildeki şüphelilerin izini sürüyor.

Olay, Pendik Şeyhli Mahallesi’nde dün meydana geldi. İddiaya göre olay şöyle gelişti; Muhasebeci Yaşar Taylan, iş arkadaşı İsmail Pamuk ile birlikte, çalıştıkları lojistik firmasının bir miktar parasını çekmek için Şeyhli Mahallesi’nde bulunan özel bir bankaya geldi. İddiaya göre bankadan 95 bin lira çeken Yaşar Taylan, banka şubesinden çıktığı sırada yanına yaklaşan silahlı bir şahıs tarafından gasp edildi. Taylan’a silah göstererek elinde bulunan iki çantayı alan gaspçı, yaya olarak kaçmaya başladı.

Bu sırada otomobilini muayeneye götüren Atınç Işıkçı’nın aracını durduran gaspçı, Işıkçı’yı da silahla tehdit edip arabasını sürmesini istedi. Neye uğradığını şaşıran Işıkçı, aracına aldığı gaspçı ile ilerlemeye başladı. Gaspçının bir arabayı durdurduğunu gören Yaşar Taylan ve İsmail Pamuk da kendi otomobilleri ile gaspçının peşine düştü. Şahıslar arasındaki kovalamaca sırasında Taylan ve arkadaşı, gaspçının kaçtığı aracı durdurmaya çalıştı. Kısa bir süre sonra Kaynarca Caddesi üzerinde Atınç Işıkçı’nın kullandığı araç sağa dönmek isterken İsmail Pamuk, kullandığı araçla Işıkçı’nın aracına çarptı. Çarpma sonrasında Işıkçı direksiyon hakimiyeti kaybederek otomobiliyle kaldırıma çıktı. Kaza sonrasında hemen araçtan çıkan gaspçı, çevredekilere silah göstererek olay yerinden yaya olarak kaçarken, muhasebeci Taylan hafif şekilde yaralandı.

OLAY ANI VE KOVALAMACA GÜVENLİK KAMERASINDA

Olayın ardından meydana gelen kovalama ile zincirleme kaza anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde önce kendisini ardından yoldan geçen otomobili gasp eden zanlıyı otomobili ile kovalayan muhasebeci Yaşar Taylan’ın kaçan otomobile arkadan çarptığı görülüyor. Bu sırada arkadan gelen başka bir otomobilde Taylan’ın içinde bulunduğu otomobile çarparak duruyor. Bu sırada kazaya karışan son otomobil sürücüsü aracını geri vitese takarak kameranın görüş alanından çıkıyor.

GASPÇININ SON OTOMOBİLLE KAÇTIĞI İDDİA EDİLDİ

Yaşanan zincirleme kazanın ardından gaspçının Taylan’ın arabasına arkadan çarpan diğer otomobile binerek kaçtığı iddia ediliyor. Taylan’ın tüm çabalarına rağmen gaspçı izini kaybettirirken olay yerinde inceleme başlatan polis ekipleri, kazaya karışan üçüncü otomobil ile gaspçının olayla bağlantılı olup olmadığı araştırılıyor.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR