Göztepe'de Selçuk Şahin kararı!

Göztepe'de sözleşmeleri bu hafta içinde sona erecek Selçuk Şahin, kaleci Günay, Tanju ve Leo Schwechlen'in takımda kalmak istediği vurgulandı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2018 14:58 GÜNCELLEME 27.05.2018 14:58 Göztepe
Göztepe'de Selçuk Şahin kararı!
Göztepe'de Selçuk Şahin kararı!

Başkan Mehmet Sepil'in bizzat masaya oturacağı 4 oyuncunun yakın çevrelerine Göztepe'de mutlu olduklarını söylediği ve yeni sözleşme imzalamaya hazır oldukları kaydedildi.

Bektaş kalmalarını istiyor

 

Mevcut kadroyu çok bozmak istemeyen sarı-kırmızılıların bir aksilik olmazsa Selçuk, Günay, Tanju ve Leo ile yola devam edeceği ifade edildi. Bayram Bektaş'ın da oyuncuların takımdan kalmasından yana görüş bildirdiği açıklandı.

5 oyuncu görüşme odasına

Göztepe'nin 4 futbolcunun yanı sıra gönderilecekleri konuşulan Sabri, Ghilas, Scarione, Kadu ve Gouffran'la da bir dizi görüşme yapacağı bildirildi. Sarı-Kırmızılı ekip, sözleşmeleri süren bu futbolcularla vedalaşmak isterse sıkı bir pazarlığa girişecek. Alacaklarını bırakmak istemeyen oyuncularla orta yolu bulmaya çalışacak.

Hedefte Rodallega, Bifouma, Ahmet Oğuz ve Aminu var

Göztepe, dış transferde de gaza basacak. Trabzonspor'dan Rodallega, Sivasspor'dan Bifouma, Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz ve Osmanlıspor'da Aminu gibi isimleri isteyen İzmirekibi kısa sürede işi resmiyete dökecek.

YORUMLAR 1
  • Nevo 5 yıl önce Şikayet Et
    Ordan gitsin zaten gs macını sattılar satılıklar hiç istemim Göztepe yi inşallah bu sene küme düşerler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR