Taşkın grup kaldırılan köprüye tırmandı

Kendilerine Antikapitalist Müslüman Gençler adını veren bir grup, polisin yaptığı müdahalenin ardından kaldırılan Galata Köprüsü'ne tırmandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2013 13:36 GÜNCELLEME 01.05.2013 14:07 GÜNCEL
Taşkın grup kaldırılan köprüye tırmandı
Taşkın grup kaldırılan köprüye tırmandı

Kendilerine Antikapitalist Müslümanlar adını veren ve aralarında kadınların da bulunduğu bir grup, ölen işçiler ve kimsesizler için Fatih Camii'nde gıyabi cenaze namazı kıldı. Antikapitalist Müslüman Gençler adına yapılan basın açıklamasının ardından grup sloganlar eşliğinde Eminönü Yeni Cami önüne yürüdü.

Burada Galata Köprüsü'ne çıkmak isteyen gruba polis gaz bombasıyla müdahale etti. Müdahalenin ardından dağılan göstericiler, bir süre sonra yeniden toplanarak köprünün sağ şeridinden yeniden yürüyüşe geçti. Yapılan görüşmelerin ardından grubun köprünün ortasına kadar yürümesine izin verildi. Köprü üzerinde bulunan Halkın Kurtuluş Partisi üyeleri de grupla bir araya gelerek, karşılıklı bayrak değişimi yaptı. Grup daha sonra köprünün kaldırılan bölümüne kadar yürüdü. Bu sırada köprünün havaya kaldırılmış olan bölümüne tırmanan göstericiler, flamalarını astı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 1
  • Nail Sivri 11 yıl önce Şikayet Et
    EN SONUNDA MİLLETİN SABRI TÜKENECEK . İşçilikle alakası olmayan bir sürü lümpen ortalığı ateşe veriyor.Normal vatandaşı canından bezdirmeye çalışıyor. Dün İstiklal caddesinde dağıttıkları bildiriyi yere atanlara saldırıyorlar.Bu gücü kendi yüreklerinden değil ortalık karıştırıcı CHP-MHP ve İP(Doğu Perinçek) 'ten alıyorlar.Ergenekon ortaklarının son filmi oynuyor. D İ K K A A A T ! !
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR