MOBESE kamerasını kürekle parçaladı İZLE

Dün 1 Mayıs'ı bahane ederek Mecidiyeköy'ü savaş alanına çeviren terör örgütü sempatizanları, yol kenarındaki Mobese kamerasını kürekle kırdı. Göstericilerin çevreye ve polislere daha fazla zarar vermek için sapan kullanması dikkat çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2013 13:34 GÜNCELLEME 02.05.2013 09:40 GÜNCEL
MOBESE kamerasını kürekle parçaladı İZLE
MOBESE kamerasını kürekle parçaladı İZLE

1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Taksim'de kutlamak isteyen eylemciler, İstanbul'un birçok bölgesini savaş alanına çevirdi. Yollara barikat kuran göstericiler, Mecidiyeköy'ün Büyükdere Caddesi üzerinde birçok iş yerine ve otomobile zarar verdi.

Hızını alamayan göstericiler bir direk üzerinde bulunan Mobese kamerasını yanında getirdiği kürekle kırdı. Bir süre Mobese kamerasını düşürmek için uğraşan terör örgütü yandaşı kamerayı parçaladı.

Öte yandan çevreye ve polislere saldıran göstericilerin sapanla misket atması dikkat çekti. Çıkan olaylar sebebiyle çok sayıda göstericinin gözaltına alındığı öğrenildi.

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • Eylül Vera 11 yıl önce Şikayet Et
    Allaha havale ediyorum artık bunları. şurda yazan cümlelerden azıcık olsun anlayacaklarını bilsem söylenecek çok söz var ama basmaz bunların kafası okadar, o yüzden direk Allaha havale ediyorum bunları, ölüm kaçınılmaz son, illaki düşecekler ateşin kucağına, bakalım orda ne yapacaklar...
    Cevapla
  • serdar yaman 11 yıl önce Şikayet Et
    türk olamaz. polise taş atan çatışan devlet malına zarar veren kesinlikle bu devletin vatandaşı olamaz, türk olamaz, hatta müslüman bile olamaz. çünkü müslümanlık ve türklük şeref gerektirir bu yapılanların ise şereften ve haysiyetten yoksun davranışlar olduğu ortaDA
    Cevapla
  • Mehmet Selim 11 yıl önce Şikayet Et
    BİR İŞÇİNİN FERYADI. Sayın Başbakanım biz universiteliiscileri bu kan emici ve anarşistlerin elinden kurtarın lütfen...
    Cevapla
  • umityldz 11 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bazı yerlerde. Ceberrut olacak. Bu tip hasarları haciz yollu evden eşya kaldırarak rezil ederek tahsil edecek ki, hak yerini bulsun...
    Cevapla
  • acıl6969 11 yıl önce Şikayet Et
    PARASINI ALMAZ İSEN YAPMAYA DEVAM EDERLER.. Bir insan bunu rahatlıkla yapabildiğine göre cezası yoktur, diye yapar. Nasıl araç kullanan bir insan yol kenarında refüj veya herhangi bir kısıma çarpınca parasını nasıl alıyorsan, bu mobese kamerasını kıran kişiden de almalı. yada mobese kameraları çok ucuz ya gerek yok kırsınlar yenisini takarız ucuzzzzzzzzzzzz ne de olsaaaaaaaaaaaaaaaa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR