Genç kıza gaz bombası isabet etti

Tarlabaşı'nda polisin göstericilere müdahalesi sırasında, bir genç kıza gaz bombası isabet etti.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2013 14:39 GÜNCELLEME 02.05.2013 16:13 GÜNCEL
Genç kıza gaz bombası isabet etti
Genç kıza gaz bombası isabet etti

Beyoğlu Tarlabaşı'ndan Taksim Meydanı'na çıkmak isteyen gruba polis müdahale etti. Müdahaleler sırasında 18 yaşındaki Dilan Alp adındaki bir kıza, polis ekiplerinin göstericilere attığı gaz bombası isabet etti. Kanlar içerisinde kalan genç kız olduğu yere yığıldı.Bu sırada çevrede bulunan polis ve vatandaşlar yaralı kızın yardımına koştu. Daha sonra genç kız olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

BAŞKA HASTANEYE SEVKEDİLDİ

Beyoğlu Taralabaşı'ndaki olaylar sırasında başından yaralanan liseli Dilan Alp, ameliyatın ardından başka bir hastaneye nakledildi. Olayların ardından Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılan Dilan Alp'in ameliyatı tamamlandı. Genç kız ameliyatın ardından Bahçelievler'de özel bir hastaneye sevk edildi. Dilan'dan önce annesi Gülsen Alp ile kız kardeşi hastaneden çıktı. Basın mensuplarının soruları üzerine Dilan'ın kız kardeşi mikrofonlara vurarak, "Çekmeyin" diye bağırdı. Daha sonra liseli kız sedyeyle ambulansa bindirildi. Bu sırada hastane önünde toplanan genç kızın yakınları polise tepki gösterdi.

GENÇ KIZIN DURUMU AĞIR

Polisin attığı gaz bombasının başına isabet ettiği liseli genç kız ağır yaralandı. Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan liseli Dilan'ın hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • celal okur 11 yıl önce Şikayet Et
    bekir terzi. uyarıldıkları halde demişsin.. onları uyarsan da uyarmasan da fark etmaz çünkü kalpleri mühürlüdür ayetleri aklıma geldi! o hesap,zaten bunlar da olay çıkarmaya gelmiş uyarsan da uyarmasanda bildiklerini yapacaklar!ALLAH CC. ıslah etsin!ömür kısa yapacak iş çok bunların uğraştıkları şeye bak! sanki toplum düşmanı,herkesin hakkı geçiyor,bu vebali nasıl kaldıracaklar? bunlar ve bunlara destek verenler!?
    Cevapla
  • Nihat TUNA 11 yıl önce Şikayet Et
    Sapan taşı polisin kafasını yarsaydı ne olacaktı.. Sapan taşı ile bilya atmak çokmu masum bir hareket.Zaten bunların amacı ortalığı kaosa çevirmek.hele hele göstericilerden ölen yaralanan olursa daha çok sevinirler bunlar.hatta bilerek bile kendi grublarına zarar dahi verebilirler.
    Cevapla
  • bekir terzi 11 yıl önce Şikayet Et
    gönülden yazar.. sana soruyorum. uyarıldıkları halde çeki. sapan ve bilya molotof gibi zerzevatla donanarak oraya girmeye çalışanları mı savunuyorsun. hala anlamadın mı. bu bir hak arama davası değil. bu bir bayram. hala kavrayamadın mı. burada alacaklı kimse yokken durup dururken olay çıkıyor. burada suçlu polis değil. vali tarafından haftalar öncesinden sendikalar uyarıldı. günler öncesine kadar vali televizyonlarda taksim yasağından bahsetti. buna rağmen oraya gelip 22000+ polisin tatiline engel oldular. sanki polis çok mu meraklı gaz bombası atmaya.çıkmış burada hikaye yazıyor işi gücü yok emekçi kesiliyor. ayrıca polisin görevi isyan bastırmak. polisimize allah kuvvet versin iyi isyan bastırır senin gibilere. emekciymiş. başlarım böyle emekciye 18-25 yaş arası ne emeğinden bahsediyorlar. bu tarz yazılarını git doğan haber ajanslarında yaz orada sana kulak asarlar.
    Cevapla
  • bekir terzi 11 yıl önce Şikayet Et
    gönülden yazar. gönülden yazmış. saçmalamış. öyle bir haber yok arkadaşlar. inanmayın. kendileri gitsin o haberi dinlediği kanalların sitelerinde yazsın. ben kendilerinin metin yazar olduğunu düşünüyorum. kafada bir yazıda. ama iyi uydurmuş.
    Cevapla
  • Gönülden Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    Akşam haberlerde izledim polisin Şişli Etfal de nasıl cevaplar verdiğini.. Akşam haberlerde,Şişli etfal hastanesi bahçesinde polisin gruplara biber gazı ve su ile müdahalesine doktorlar ve hasta yakınları tepki gösteriyor ''içeride hasta var n yapıyorsunuz diye''.Polisin cevabı ''size mi soracağım ne yapacağımı'' .Doktor diyorki yapmayın arkadaşlar içerisi hasta dolu ve etkileniyorlar,gidin gazsız normal müdahale edin, polisin verdiği cevap ''senden mi alıcam talimatı''.Hasta yakını diyor ki annem akciger hastası ve gaz içeri girdi annem ağrlaştı, polisin cevabı '' git ananın yanına,sanane'' .İşte polisin geldiği hal ortada.Ne saygı var ne sevgi.Sanki ithal polis hepsi,halkın polisi değil.Daha ne konuşuyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR