Duran kız neye uğradığını şaşırdı!

Taksim Meydanı'nda "Duran Adam" eyleminde Hande Mutlu'nun çantasını almaya çalıştığı iddia edilen bir kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 19.06.2013 23:41 GÜNCELLEME 19.06.2013 23:41 GÜNCEL
Duran kız neye uğradığını şaşırdı!
Duran kız neye uğradığını şaşırdı!

Taksim Metro çıkışında devam eden "Duran Adam" eylemine arkadaşları ile birlikte katılan Hande Mutlu, çantasını ayaklarının dibine bıraktı. İddiaya göre, bu sırada kalabalığın içinden Mutlu'ya yaklaşan bir kişi yerdeki çantayı çalmak istedi. Şüpheliyi son anda fark eden Hande Mutlu'nun "Ne yapıyorsun?" diye bağırması üzerine zanlı, çantayı bırakarak kaçmaya başladı.

BAYILMA NUMARASI YAPTI

Bu sırada genç kadının yanındaki arkadaşları da şüpheliyi kovalamaya başladı. Vatandaşların bağırması üzerine zanlı yaklaşık 20 metre bile uzaklaşamadan meydandakiler tarafından kıskıvrak yakalandı. Yere düştükten sonra vatandaşların kendisini darp etmesinden korkan zanlı bir süre bayılma numarası yaptı. Bunun üzerine vatandaşlar ismi öğrenilemeyen şüpheliyi polis ekiplerine teslim etti.

"ÇOK KORKTUM"

Kapkaça uğradığını iddia eden Hande Mutlu, "Ben yerde oturuyordum. Bu sırada çantamın alındığını fark ettim. Biran hırsızla göz göze geldim. Ne yapıyorsun dedim? O da kaçmaya başladı. Arkadaşlarım şüpheliyi kovaladı. Vatandaşlar da kapkaççıyı yakaladı. Çok korktum" diye konuştu.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 2
  • osman ölçer 12 yıl önce Şikayet Et
    hayret. eylem yap başın sıkışınca polisss diye bağır
    Cevapla
  • İRFAN SADIKOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    oturma eylemi ha. sen eylem yap vatandaş senin adına canını feda etsin ve sonunda yine düş polisin yardımına demi akıllı olun kıızım burası hepimize yeter
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR