Twitter'a kısmi giriş yapılıyor

Dün gece kapatılan Twitter'a erişim sağlanmaya başlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2014 14:58 GÜNCELLEME 21.03.2014 17:15 GÜNCEL
Twitter'a kısmi giriş yapılıyor
Twitter'a kısmi giriş yapılıyor

Dün gece 23.30 sularında erişime kapatılan Twitter'a 14.30 itibariyle kullanıcıların bir kısmı girebilmeye başladı. Peki bu nasıl oldu? Yasak kararı kalktı mı?

TİB Başkanlığı Özel Kalem Müdürü yaptığı açıklamada 'Yok öyle bir şey. Açılma söz konusu değil." Ancak bu açıklamalara rağmen bazı kullanıcılar an itibariyle Twitter'a girebiliyor.

KULLANICILARIN BİR KISMI GİREBİLİYOR

Kadıköy, Merter ve Avcılar gibi İstanbul'un bazı semtlerinde kullanıcılar Twitter'a yer yer girebiliyor. Örneğin kullanıcılar telefonuyla Twitter'a giremezken, kendilerine gelen Twitter bildirimlerini (örneğin retweet veya özel mesaj) görebiliyor.

Şu anda bazı kullanıcıların Twitter'a normal giriş yaptığı belirlendi.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Ali YİĞİT 10 yıl önce Şikayet Et
    El-Aziz vallahi doğru. vah garip yetim KITMİRin hempalarının ibadet çzgürlüğü tehdit altındadır hadi savunalım KITMİRcikleri(!)
    Cevapla
  • Mehmet Küçük 10 yıl önce Şikayet Et
    Korkular. Çekindiğiniz, açığa çıkmasından korktuğunuz gerçekler mi vardı, bunların ifşa olmasından duyulmasından mı korktunuz.
    Cevapla
  • yok yok 10 yıl önce Şikayet Et
    Hakan Can, bir şey söylerken dikkat etmek lazım. Hakan can, baktım ama hiçbir yerde dinimizin evin içine bakanın gözünü oyma cezası emrettiğini bulamadım. Sadece ev sahibi bakanın gözüne birşey atar da gözü heder olursa bunun cezası olmaz şeklinde bir hadisi şerif buldum. 2 si çok ayrı şeyler. Yüce dinimizin belirttiğin gibi yanlış anlaşılmaması için kavramlara çok dikkat etmek gerekiyor.
    Cevapla
  • yüksel tarık 10 yıl önce Şikayet Et
    Twitter Fitne Yuvası Olmuş. Twitter ve Facebook Fitne Fesat Yuvası olmuş. İsabetli Bir Karar Alınmış Olup, Kararın Devamını Facebook için Bekliyoruz... Küfür Derya Olmuş... Kapatılmasını Yerinde ve Şık Buldum... İnsanlar Günaha Biraz daha az Girerler..
    Cevapla
  • El-Aziz 10 yıl önce Şikayet Et
    Bence kapatılmamalıydı. Cemaatçilerin ibadet özgürlükleri engellenmiştir, çünkü onlar rüyayla aldıkları talimatla twitleri 2 katına çıkarmakla mükellef olduklarını sanıyorlardı..:((
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR