Davutoğlu'na müjdeyi Hakan Fidan verdi

Başbakan Davutoğlu, IŞİD'in elindeki 49 rehinenin MİT, Emniyet ve Jandarma ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldığını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.09.2014 10:58 GÜNCELLEME 20.09.2014 14:33 GÜNCEL
Davutoğlu'na müjdeyi Hakan Fidan verdi
Davutoğlu'na müjdeyi Hakan Fidan verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bakü'de yaptığı basın toplantısında, 49 rehinenin özgürlüğüne kavuştuğunu ve yurda dönmek üzere yola çıktıklarını söyledi.

MİT OPERASYONUYLA KURTARILDILAR

"MİT'in kendine has yöntemleriyle" rehinelerin kurtarıldığını belirten Davutoğlu, Twitter hesabından şu paylaşımlarda bulundu:

"Aziz milletimin gözü aydın. Irak'ta alıkonulan vatandaşlarımızı bugün sabah 5'te ülkemize getirdik.

Bu süreçte vakur duruşunu bozmayan ailelere kalpten teşekkür ediyorum. Hepsine büyük geçmiş olsun.

Bu süreçte büyük çaba gösteren başta MİT Müsteşarımız Hakan Fidan olmak üzere tüm görevlilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.

Çok zor bir dönemin geçiren ve bugün ülkelerine dönen vatandaşlarımı gönülden kucaklıyorum. Tekrar gözümüz aydın."

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın '' mert mert '' adlı yorumcu. 49 rehinenin 46 sı Türkiye'ye dönmüş Allah'a şükürler olsun.. Diğer 3 rehine de Iraklı imiş. Belki de Türkiye 3 kişiyi bahane eder. Ya da hiç bir şeyi bahane etmez! Bahane devirleri eskide kaldı.Ve diğer yorumcu arkadaşın dediği konu Nato! Nato kuralları bellidir. Nato ülkesiyiz diye ABD nin her istediğini yapmak zorunda değiliz! Eğer bir Nato ülkesine saldırı olursa NAto onu savunur. Burda bir saldırı olmadığı için. ABD nin dediğini yapmak zorunda değiliz. Türkiye artık eski Türkiye değil. Eğer çıkarımız varsa IŞID ile savaşırız. Yoksa savaşmayız ya da bazı olayları böyle halledebiliriz. merak etmeyin DEVLET ERKANI sizin düşündükleriniz hepsi ve daha fazlasını düşünüyor. Allah onlardan razı olsun. Yar ve yardımcıları olsun.
    Cevapla
  • Osmanlı TEŞKİLATI 9 yıl önce Şikayet Et
    NE OLACAK?. Hadi tamam, abd dedi ki: olm işidi ben kurdum müslümanları da çatır çatır öldürüyorum ve devam edeceğim, sıra size de gelecek. eeee ne yaparsınız? Kurulu düzeninizi bozup abd ye savaş mı açarsınız, boyunuz yeter mi gençler buna. Ha tamam açtınız savaş, karşı çıktınız vs. kendi canınız söz konusu iken göstereceğiniz o direnişi neden diğer müslümanlar katledilirken göstermiyorsunuz da bencillik ediyorsunuz.
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    tüm olaylari mantikli düsünecek olursak. abd nin foyasi ortaya cikmis oldu. Türkiyenin en önemli sartini yok etmis oldu. demekki isdi kontrol eden abd. hep säyl+yorduk zaten ama bu olay bu tahmini belgelendiren ve inkar edilmeyecek sekilde cok önemli bir gercek.
    Cevapla
  • volkan9015 9 yıl önce Şikayet Et
    abdurrahman al kadiri, mert mert, dogulu, ömer deniz rehinelerin kurtulmasına çok mu üzüldünüz?. utanmasanız işid rehineleri öldürmedi diye ışide kızacaksınız. siyaset sizi bu kadar mı kör etti. yazıklar olsun. nerdeyse üzüntüden ağlayacaksınız...
    Cevapla
  • Monte Cristo 9 yıl önce Şikayet Et
    Operasyon. Bunun altından birşey çıkacak ama ne sürekli sağa sola saldıran onun bunun kafasını tavuk keser gibi katleden Işıdın elinden 49 kişiyi al gel ama çatışma çıkmasın kuzu gibi teslim etsinler ilginç değil mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR