Esenyurt'tan düşündüren görüntüler!

Esenyurt’ta dün gece yaşanan olaylar sırasında yanan markette sağlam kalan malzemeler bugün yüzlerce kişi tarafından evlerine götürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2014 18:36 GÜNCELLEME 08.10.2014 22:24 GÜNCEL
Esenyurt'tan düşündüren görüntüler!
Esenyurt'tan düşündüren görüntüler!

Marketler zincirinin Fatih mahallesindeki mağazasına girenler arasında kadın, erkek, çocuk, yaşlı-genç her gruptan insan vardı. Bu kişilere kimsenin müdahalede bulunmadığı görüldü.

DÜN GECE YAKILDI

Marketler zincirinin Esenyurt Fatih Mahallesi’ndeki mağazası dün geceki olaylar sırasında yakılan işyerlerinden biriydi. Alevlerin, içindeki mallarla birlikte büyük bölümünü tahrip ettiği mağazada bugün yine yüzlece kişi vardı ancak bu kez alış-veriş amaçlı değil. Mahallede ve yakın çevresinde oturdukları anlaşılan bu kişiler mağazada sağlam kalan malzemeleri yanlarında getirdikleri çanta ve torbalara, bunu bulamayanlar da kucaklayarak evlerine taşıdı.

DEPOYA DA GİRDİLER

Makarna, pirinç, meşrubat gibi gıda maddeleri ile tuvalet kağıdı, kağıt havlu, deterjan gibi temizlik ürünlerinden sağlam kalanlar bu kişiler tarafından mağazanın yanmayan raflarından, hatta alt kattaki depolarından alında. ne buldularsa götürdüler.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Abdulkerim S. Buğra 9 yıl önce Şikayet Et
    Kim oldukları belli.... Tiplere, kıyafetlere ve şivelere dikkat edin. Kim oldukları belli.Kocaları, oğulları yaktı, kadınları, çocukları da yağmalıyor. Allah(CC) tüm Müslümanları bunların şerrinden muhafaza eylesin....
    Cevapla
  • Makine Mühendisi 9 yıl önce Şikayet Et
    Haram-Helal. İnsanlarda haram endişesi kalmamış.
    Cevapla
  • Ooo Ottoman 9 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar Olsun.. Ahlaksızlar...
    Cevapla
  • bahadır 9 yıl önce Şikayet Et
    günah kardeşim günaahh. yokmu sizin dininiz kitabınız.leşcimisiniz lan sizzz...
    Cevapla
  • adnan bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    CEVAPCI. ==demirtaş== ESERİNLE ÖVÜN. geçenlerde abd ye gittin orada dersinde bunumu öğrettiler? bu cahil insanlara YAĞMACILIKMI işaret ediyorsun ? hangi TÜRK YADA KÜRT kültüründe bunlar var? bu tutumunla KİM KAZANACAK? APTALLIĞIN GEREGİ YOK. avrupa pkk yı tasfiye ediyor sende buna alışmalısın. sanıyormusun acaba BARBAR BATI sana kürdistan kurdursun yada oradaki petrolden koklatsın. kendini kandırma AYYILDIZLI BAYRAĞIN GÖLGESİNDE SENDE KENDİNE BİR YER BUL.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR