Cem Garipoğlu intihar etti

Münevver Karabulut'u öldürmekten 24 yıl hapis cezasına mahkum edilen Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar ettiği öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2014 12:13 GÜNCELLEME 10.10.2014 14:20 GÜNCEL
Cem Garipoğlu intihar etti
Cem Garipoğlu intihar etti

17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u başını keserek öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan, Silivri’de 5 No'lu L tipi kapalı cezaevinde yatan Cem Garipoğlu'nun kendini asarak intihar etti.

Cem Garipoğlu'nun başına nalyon poşet geçirip asmak suretiyle intihar ettiği Sabah saatlerinde yapılan kontrollerde ortaya çıktı.

Ancak avukatları ve ailesinden kimse ulaşılamazken sabah saatlerinde bu bilginin kendilerine ulaştırıldığı ifade edildi.

Olayla ilgili araştırma sürüyor.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • isa yılmaztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ÖZÜR. sayın eylül sonbahar yorumunuza ithafen yapmış olduğum yorumumun başlığında soyadınızı telaşeyle yanlış yazmışım okuyunca farkına vardım. bir soyadınızı bile doğru yazamadığım cehaletim için özür dilerim.
    Cevapla
  • Hazret YİĞİTER 9 yıl önce Şikayet Et
    Resim Yayınlansın. Öldüyse eğer resmini yayınlayın. Bırakın ya,kim inanır bu olaya. cenaze çıkışında neden yakınları-avukatları vs yok. İnandırıcı değil.
    Cevapla
  • Furkan Kurnaz 9 yıl önce Şikayet Et
    İntihar etti. deyip dışarı çıkarmasınlar.
    Cevapla
  • nuri boyacı 9 yıl önce Şikayet Et
    ibret. bu haber bütün zenginlere ibret olsun paranız var diye istediğiginiz her altı yapamazsınız .ayrıca sevindim ilahi adalet bu işte
    Cevapla
  • adem abbasoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    inanmıyorum. yalan olabilir. Vicdan azabımı çekiyormuşki intihar etsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR