Özgecan'ın katillerinden mide bulandıran paylaşım

Özgecan'ı öldürdükleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen 3 zanlıdan Fatih Gökçe'nin mide bulandıran bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.02.2015 06:56 GÜNCELLEME 16.02.2015 11:20 GÜNCEL
Özgecan'ın katillerinden mide bulandıran paylaşım
Özgecan'ın katillerinden mide bulandıran paylaşım

Cinayetin ardından gözaltına alınanlardan, minibüs şoförü Suphi Altındöken’in arkadaşı Fatih Gökçe 21 Ocak günü Facebook üzerinden ilginç bir paylaşımda bulunmuş.

Yüklediği fotoğrafta tecevüze uğramış genç bir kadının haberinin bulunduğu gazete küpürünü paylaşan Fatih Gökçe, bu olayın faili olan ve hapis cezası alan Kasımpaşalı Tekin yerine de kendi fotoğrafını montajlamış.

KARISINA ŞİDDET UYGULAMIŞ
 
Suphi Altındöken ile birlikte olaya karıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan babası Necmettin Altındöken’in de karısına uyguladığı şiddet nedeniyle eşinin evi terkederek köyüne döndüğü bilgisine ulaşıldı. 

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • minber 9 yıl önce Şikayet Et
    tecavüzcüler idam edilmeli 3 kereden fazla uyuşturucu madde satarken yakalanan idam edilmeli nefsi müdefaa olmaksızın adam öldüren idam edilmeli devletine yönelik bölücü terör eyleminde bulunanlar idam edilmeli. 3 defadan fazla hırsızlık yaparken yakalanan idam edilmeli. şimdilik aklıma gelenler bunlar bunları yapın bakın suç oranı nasıl düşecek.
    Cevapla
  • Ahmet 12 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya RABBİM bunu yapanları kahru perişan eyle.Öyle vicdan azabı verki kendilerini yaksınlar beter olsunlar. Ailesine sabırlar ver ALLAH ım.Kısasa kısas yüce meclisimiz derhal idamı tartışmaya açıp uygulamaya koymalıdır.
    Cevapla
  • yastayız 9 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir baba ya baba değil oğlun dan daha beter eğer o baba olsaydı oğluna bırak yardım etmeyi oğlunu öldürürdü yok mu senin kızın
    Cevapla
  • Doğrucu 9 yıl önce Şikayet Et
    Manyak işte. Bu paylaşım siteleri istihbarat takip etmeli... Kimin ne mal olduğu az çok belli oluyor.............
    Cevapla
  • yok 9 yıl önce Şikayet Et
    idsam edilmesi lazım ki hiç bir anne baba ölünceye kadar yanmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR