Berat Kandili

Siirt Müftüsü Faruk Arvas, Berat Kandili dolayısı ile mesaj yayınladı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.05.2015 14:40 GÜNCELLEME 29.05.2015 14:40 GÜNCEL
Berat Kandili
Berat Kandili

Arvas, mübarek üç aylar içinde yer alan gecelerden olan Berat Kandilinin borçtan, hastalıktan, suç ve cezadan kurtulma, günahlardan arınma, Allah'ın affına ve rahmetine kavuşmak olduğunu belirtti.

Bu gecede iyiliğin ve güzelliğin yanı sıra, aynı zamanda bir hüküm gecesi olduğunu vurgulayan Arvas, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Allah'a eş koşanlar, din kardeşine kin ve düşmanlık besleyenler, anne ve babasına karşı gelenler, akrabalarını arayıp sormayanlar, devamlı içki içenlerden bu gece bile tövbe etmeyenlerin dışında diğer günahların bu mübarek gecede bağışlanacağı müjdelenmiştir. Pazartesi gününü Salı'ya bağlayan gece mübarek Berat Kandilidir. Bu münasebetle aynı gece İlimiz Müftülüğünce Merkez Abdulhakim Sancak Çarşı Camisinde yatsı namazından yarım saat önce başlayacak ve yatsıdan sonra devam edecek vaaz, Mevlid-i Şerif ve okunan hatimlerin duasından oluşan bir program icra edilecektir. Bütün halkımız davetlidir. Şimdiden bütün mü'min kardeşlerimizin Berat Kandilini tebrik ederim."

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR