Sedat Peker, Erdoğan'la görüşmesini anlattı
Sedat Peker, geçen Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'la katıldıkları düğünde yaptıkları sohbete dair açıklama yaptı.
ABONE OL
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyada provokatif paylaşımlarıyla bilinen Yeni Şafak yazarı Taha Ün'ün düğünününe katılmış, burada Sedat Peker'le samimi sohbeti kameralara yansımıştı. Sedat Peker: "2-3 bin kişi tarafından okunan yazarların, Sayın Cumhurbaşkanı tarafından görüşmesi normal bir durum." dedi.
Peker yaptığı açıklamada "Kıymetli Dostlarım, Sayın Cumhurbaşkanı’nın insanların içinde beni kabul ederek elimi sıkıp sıcak bir şekilde birkaç kelime söylemesi tabi ki kendisi açısından bakıldığında birileri tarafından siyasi bir risk olarak görünebilir. Ancak benim fikrimi sorarsanız Sayın Cumhurbaşkanımız şahsımla ilgili bazı art niyetlilerin özellikle görmek istemediği toplumdaki yerimi görmüştür. Bu fotoğraftaki an, benim toplumdaki normalleşme konumum için önemli bir kırılma anıydı. Ben bunun farkındayım. Bu sebeplede yaşadığım sürecede Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı bu davranışından dolayı minnettar kalacağım" ifadelerini kullandı.
Peker "2-3 bin kişi tarafından okunan yazarların, Sayın Cumhurbaşkanı tarafından görüşmesi normal bir durum. Türkiye'deki tüm gazetelerin toplam tirajının iki katından daha çok okuyucusu olan şahsımın, Sayın Cumhurbaşkanı ile görüşmesi anormal bir durum öyle mi" dedi.
-
lamer 10 yıl önce Şikayet EtBir mafyayla neden görüşülür anlamam, derin yapıya neden göz kırpılıyor. Amaç nedir.Beğen
-
ali 10 yıl önce Şikayet Ethani katillerle hüküm giymişlerle görüşmycekti cumhurbaşkanımızBeğen
-
mustafa 10 yıl önce Şikayet Etmhp nin başına sedat peker gelsin diyenlerBeğen
-
cCc 10 yıl önce Şikayet EtReis AKP'li olmus fakat gercek milliyetci zaten AKP'li olmak zorundadır. Naylon milliyetcilik biter inşaAllah.Beğen Toplam 3 beğeni