Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:

"Neredeyse Müslüman'ın Müslüman'a zarar verdiği ramazanlar yaşıyoruz. Allah Müslümanlara birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi nasip etsin"

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2015 04:24 GÜNCELLEME 05.07.2015 04:24 GÜNCEL
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Neredeyse Müslüman'ın Müslüman'a zarar verdiği ramazanlar yaşıyoruz. Allah Müslümanlara birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi nasip etsin" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Birlik Vakfı Bursa Şubesince 650 yıldır imarethane olarak kullanılan ve günümüzde Birlik Vakfı eliyle yardım faaliyetlerine devam eden 1. Murat Hüdavendigar imaretinin avlusunda düzenlenen iftar programına katıldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen iftar programıyla ilgili Bursa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, programda konuşan Bakan Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Son yıllarda hüzünlü ramazanlar, hüzünlü bayramlar yaşıyoruz. Neredeyse Müslüman'ın Müslüman'a zarar verdiği ramazanlar yaşıyoruz. Allah Müslümanlara birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi nasip etsin. Birlikte tüm sıkıntıların üstesinden gelmeyi nasip etsin. Rabbimiz inşallah bu sofralarda edilen duaların olumlu yansımalarını kısa zamanda görmemizi, gönül sağlığımıza, fiziki sağlığımıza faydası olan bu günlerin sosyal sağlığımıza da faydasının olmasını nasip etsin. Bağlarımızın güçlendiği, birliğimizin kuvvetlendiği bu sofraları gelecek yıllarda da Rabbimizin bizlere nasip etmesini diliyorum."

Vali Münir Karaloğlu ise ramazan ayının bütünleştirici özelliklerini vurgulayarak, "Ben olmaktan sıyrılıp, biz olma duygusunu daha anlamlı taşıdığımız 11 ayın sultanı ramazan ayında sizlerle bu tarihi mekanda, 1. Murat Hüdavendigar'ın manevi huzurunda sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu ifade etmek istiyorum. Allah dergahı izzetinde tuttuğumuz, tuttuğunuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. İslam dünyasında yaşanan sıkıntılar inşallah son bulsun diye niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR