Suriye sınırına askeri sevkiyat başladı
Mardin ve Kızıltepe İlçesi yönünden gelen onlarca askeri araçtan oluşan konvoy, Nusaybin ipek yolundan geçerek Şırnak sınırına gitti.
GİRİŞ 22.07.2015 18:40
GÜNCELLEME 22.07.2015 20:24
GÜNCEL
Mardin ve Kızıltepe üzerinden yola çıkan çok sayıda kirpi adı verilen personel taşıyıcı askeri araç, Nusaybin İpek Yolu üzerinden Şırnak'ın Cizre İlçesi'ne doğru konvoy halinde gitti.
Sıkı güvenlik önlemleri altında Kızıltepe-Nusaybin-Cizre güzergahında hareket eden askeri araçların geçişi sırasında olası mayın tuzaklarına karşın konvoyda sinyal kesici Jammer araçlarının da olduğu görüldü.
BORDO BERELİLER KİLİS'TE
Özel Kuvvetler Komutanlığı’na bağlı bordo berelilerden oluşan birlikler Suriye sınırındaki Kilis’e geldi.
Kilis’e 10’u aşkın askeri araçla akşam saatlerinde gelen Özel Kuvvetler Komutanlığı’na bağlı bordo berelilerden oluşan birlikler, IŞİD ve PYD denetimindeki bölgelere yönlendirildi.
KAYNAK : DHA
YORUMLAR 45
TÜMÜ
-
MUHAMMED OSMAN 11 yıl önce Şikayet Etya siz daha anlamdınızmı ya silahla pkk bitmez bitmez, hükümet HDP ile anlaşsın barış görüşmeleri devam etsin, suriye de de pyd ye desdek versin kürtler ile iyi geçinsin , türkiye de hiç bir problem kalmaz. hiç bir dış gücün de türkiyeye gücü yetmezBeğen
-
murat 11 yıl önce Şikayet Etkaos olacakBeğen
-
hiiim 11 yıl önce Şikayet Etönce PKK temizlenmeli bu ülkede sonrasına bakılırBeğen Toplam 4 beğeni
-
sebo 11 yıl önce Şikayet Etbu ülkenin öncelikli sorunu pkk dır.Beğen Toplam 4 beğeni
-
ha gayret 11 yıl önce Şikayet EtAllahıza gurban artık zalim kanı akıtmalıBeğen Toplam 1 beğeni