Nusaybin’de polise saldırı: 2 polis yaralı

Mardin’de PKK’lılar Hükümet Konağı önünde nöbet tutun polislere bombalı ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda 2 polis yaralandı

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2015 00:22 GÜNCELLEME 12.08.2015 13:50 GÜNCEL
Nusaybin’de polise saldırı: 2 polis yaralı
Nusaybin’de polise saldırı: 2 polis yaralı

 Polislerin de karşılık vermesiyle çıkan çatışmanın ardından kaçan PKK’lıları etkisiz hale getirmek için ilçede geniş çaplı operasyon başlatıldı. 
 
Nusaybin’de saat 21.30 sıralarında PKK’lılar Hükümet Konağı önünde nöbet tutan polis ekiplerine el bombalı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Açılan ilk ateşte 1’i ağır olmak üzere 2 polis yaralandı. Diğer polislerin de anında karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. PKK’lılar, gecenin karanlığından yararlanarak kaçarken, etkisiz hale getirmek için ilçede özel harekat polislerinin de katıldığı geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Saldırıda yaralanan polisler, ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Sağlıkdurumu ağır olan polis, buradaki ilk tedavisinin ardından ambulansla Mardin’e sevk edildi. 
 

YORUMLAR 4
  • ibrahim 80 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah polisimizi de askerimizi de korusun hainlere fırsat vermesin inşallah artık şehit haberlerimiz gelmez
    Cevapla
  • Mehmetcik 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH çoluk çocuğuna bagislasin acil şifalar versin.
    Cevapla
  • CENGİZ44 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah Yardımcıları Olsun. Büyük Kelleri Almadığımız Sürece Asker ve Polis Kışlalardan Çıkmadığı Sürece Bu İş Bir Çözüme Kavuşmayacak. Artık TSK'dan Büyük Kelleri Koparmasını İstiyoruz.
    Cevapla
  • durum 9 yıl önce Şikayet Et
    önünde nöbet tutan polis açık hedeftir. nöbet kriterlerini değiştirin kardeşim. açık hedef yapacağınıza kamera kurun kameradan tehdit var mı diye baksınlar.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR