Yozgat'ta ortalığı karıştıran söylenti!

Yozgat'ta 2 kişinin nöbet tutan askere küfrettiği ve "PKK bayrağı açıldığı" iddiası üzerine vatandaşlar gözaltındakileri linç etmek istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2015 07:38 GÜNCELLEME 31.08.2015 07:47 GÜNCEL
Yozgat'ta ortalığı karıştıran söylenti!
Yozgat'ta ortalığı karıştıran söylenti!

Alınan bilgiye göre, Akdağmadeni Askerlik Şubesi önünde tartışan alkollü iki kişi kendi aralarında kavga etmeye başladı.

Kavgayı ayırmak isteyen asker ve polislere hakaret eden şahıslar, ifadeleri alınmak üzere Akdağmadeni İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayın sosyal medyada "PKK terör örgütü sempatizanları askere küfrederek PKK bayrağı açtı'' şeklinde yayılması üzerine vatandaşlar, İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne toplanmaya başladı. Giderek kalabalıklaşan ilçe halkı, bir süre burada bekledi. Kalabalığın artması sonucu çevik kuvvet takviye ekibi istendi.


Olayı "terör olayı" olarak algılayan vatandaşlar, polisten, şahısların kendilerine verilmesini istedi. Daha sonra, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına girmek isteyen kalabalığa polis biber gazı ile müdahale etti. Bir süre sonra dağılan grup, tekrar bir araya gelerek emniyet binasına girmek istedi. Bunun üzerine çevik kuvvet ve jandarma ekipleri kalabalığı geri püskürmek için havaya ateş açtı.



Ardından grup, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına pet şişe ve taşlarla saldırdı. Olayda Emniyet Müdürlüğü binasının bazı camları kırıldı.




İlçeye gelen Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, İl Garnizon Komutanı Albay Selçuk Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar tarafından sakinleştirilen grup, daha sonra dağıldı. Olaylar sırasında bir polis memuru, başına taş isabet etmesi sonucu yaralandı.



YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Mazlum 8 yıl önce Şikayet Et
    Yozgat nüfusuna oranla Türkiye 'de en çok şehit vermiş olan ilimizdir.. Pkk 'nın bırakın varlığını, isminin geçmesi yeterlidir.. Zaten bu illet şehirlerde ancak böyle temizlenir..! Güzel mesaj vermiş Yozgat..
    Cevapla
  • BOZKURT 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana YOZGAT pkk nın giremeyeceği tek yer
    Cevapla
  • firari 8 yıl önce Şikayet Et
    gaza gelipte polise askere zarar vermek te nedir??? Tamam protesto edin ama polise taş atmak ta neyin nesi?? Zaten adamların başı yeterince kalabalık bu hainlerin yüzünden birde siz olay çıkarmayın,yardımcı olmak lazım..
    Cevapla
  • Abdullah Ademoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu millete hedef gösterin yeter. Paramparça ederler anında. Kim ve ne olduğu önemli değil. Tetikçi bir milletiz vesselâm....
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    onlarin istediği de aynen bu. millet ayaklaniyo. noluyo? pkk ya is birakmiyor maşallah. hemde ortada bişey yokken
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR