Algı operasyonu yapan Hürriyet'e tepkiler çığ gibi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasını çarpıtan Hürriyet büyük tepki topladı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2015 01:27 GÜNCELLEME 07.09.2015 01:27 GÜNCEL
Algı operasyonu yapan Hürriyet'e tepkiler çığ gibi
Algı operasyonu yapan Hürriyet'e tepkiler çığ gibi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATV ve A Haber canlı yayınına konuk olarak, gündem maddelerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Canlı yayın esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dağlıca'daki saldırıya ilişkin ifadelerini çarptıran Hürriyet, söz konusu demeci '400 vekil' konusuyla birleştirerek yayınladı.

Söz konusu provokasyon kısa sürede çok sayıda kişi tarafından tepki çekerken, programın ardından yaklaşık 100 kişilik bir grup İstanbul'da bulunan Hürriyet Binası'na hareket etti. 

'ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KUR'AN OKUYORUZ'

Hürriyet gazetesini protesto eden grup, AK Parti ve Erdoğan lehine sloganlar attı.

Ayrıca AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın, "Hürriyet'in önünde yalan haberleri protesto ediyoruz ve şehitlerimiz için Kur'an okuyoruz" diye tweet attı.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Fethi 8 yıl önce Şikayet Et
    bu tepkiler dahada artmalı susdukça üstümüze çullanıyorlar
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Abdurrahim'ciğim sen askerliği bedelli yapmamış mıydın?
    Cevapla
  • yilmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    milletimiz uyandi elhamdulillah
    Cevapla
  • kumon 8 yıl önce Şikayet Et
    e iyi de canli yayinda soylediii, videosu halen duruyor. neresi yalan?
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş vücudunun üstündeki neye yarıyor senin? Ne dediği zaten belli, seçimden önce 400 milletvekili olsun darbe anayasasından kurtulalım dedi, siyasi istikrar istedi Ülkemiz için. Herhalde bunları istedi diye hiçbir siyasi suçlanamaz değil mi? Şimdiki konuşması da yine siyasi istikrar için, ülkenin Hükümetsiz kalmaması için olduğu açık değil mi? Hürriyet’in, Zaman’ın şeytanlığı sanki Cumhurbaşkanı terör olaylarının olması 400 milletvekili olmamasından demiş gibi lafı çarpıtmasıyla ilgili. Terör olaylarını başlatan PKK olduğuna göre, PKK’ya Apo bile söz geçiremezden PKK’nın sebep olduğu olayları Cumhurbaşkanına bağlamanın mantıklı bir izah tarzı var mı?
    Cevapla
  • Hasan ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu hüriyet halen daha Tr de yayin yapiyor ve satiyorsa siz hükümet ne ise yararsiniz anlamak mümkün degil,sikayet sikayet millete biktik sizin bu hüriyeti sikayetinizden bitirin sunlari olsun bitsin. ( yemiyomu yoksa )?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR