İngilizler yine kan kokusu aldı

İngiliz Financial Times gazetesi, Ankara'daki kanlı saldırının ardından yine hadsiz yorumlarına başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.10.2015 11:20 GÜNCELLEME 12.10.2015 17:13 GÜNCEL
İngilizler yine kan kokusu aldı
İngilizler yine kan kokusu aldı

Türkiye'deki her olayla yakından ilgilenen İngiliz basını, yine kan kokusu aldı. İngiliz Financial Times gazetesi, Ankara'da Barış Mitingi'ne düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin iki ayrı yazı yayınladı. Gazetenin bir yazısı, "Ankara'daki saldırının yarattığı öfke, ülkedeki bölünmeleri derinleştirebilir" başlığını taşırken diğeri şöyle; "Ekonomik ve siyasi istikrarsızlıkla boğuşan ülkede saldırının sonuçlarını kontrol etmek güç olacaktır"

"İç savaş söylentileri"

Gazete, küstahça yorumlarda bulunarak "Saldırının amacı kaos yaymak idiyse, bunu başarmış gibi görünüyor. Ülkenin siyasileri birbirinin boğazına yapışmış durumda. Kürtlerle ateşkes başarısızlığa uğradı ve iç savaş söylentileri artık kulağa erken gelmiyor" ifadelerine yer verdi.

Derin Bölünme

Türkiye'nin hali hazırda çok kötü ve derin şekilde bölünmüş olduğu yorumunu yapan gazete, hafta sonu yaşanan saldırıyla bu durumu değiştirme umutlarının da azaldığını kaydediyor.

Terör saldırısından oy hesabı yaptılar

Ankara'daki terör saldırısı üzerinden utanmadan oy hesabı yapan gazete, bir uzmanın görüşüne dayandırarak verdiği haberinde ise, "Saldırının bir etkisi olacaksa o da AK Parti'nin oylarını düşürmek olur" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • m akif 10 yıl önce Şikayet Et
    FİTNE İNGİLTERE musul kerkük ü bizden kopardınız .acımız daha dinmedi . UNUTMADIK / UNUTTURMAYACAGIZ
    Cevapla
  • fethi 10 yıl önce Şikayet Et
    artık taksim meydanına canlı yayın araçlarını yığarsınız . kahpe BATILILAR.
    Cevapla
  • TÜRKEŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    türk milleti sağ duyuludur kaç yıldır bu tip olaylarla uğraşılıyor hep ayakta kalmayı başardı
    Cevapla
  • BUHARİ 10 yıl önce Şikayet Et
    Pavlowun köpeği gibi daha çook salyalarınız akacak
    Cevapla
  • Aydin 10 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin koalisyon partileri ile yönetilmesi denenmis fakat sonucsuz bitmistir. Bu demektir ki tek parti iktidari en iyi cözüm olacaktir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR