Diyarbakır'da facia: 6 çocuk yanarak öldü
Diyarbakır'ın Kulp ilçesindeki Kuran kursunda çıkan yangında 6 çocuk yanarak can verdi.
ABONE OL
Diyarbakır’ın Kulp ilçesindeki bir yatılı Kuran kursunda elektrik kontağından kaynaklı çıkan yangında 6 öğrenci hayatını kaybetti, 6 öğrenci de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, olay, sabah saatlerinde Kulp ilçesi Karaağaç Mahallesi’nde meydana geldi. Kırsal alanda bulunan mahalledeki yatılı Kuran kursunda yangın çıktı.
6 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ 3 YARALI
Yangında, Muhammed Bingöl, Sabahattin Altun, Serhat Sancar, Suat Çankaya, Şahin Kahraman ve Nur Muhammed Bayka, olay yerinde hayatını kaybederken, Mahsum Bayka, Abdullah Tekin ve Mehmet Mensur Bayka adlı 3 öğrenci ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Dr. Abdullah Biroğul Kulp İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Olayın ardından bölgeye gelen jandarma ekipleri, çevrede incelemelerde bulunurken, yangınla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı.

-
Hocahanim 10 yıl önce Şikayet EtRabbim bu güzel yavruları en güzel mertebeye yükselttigine şüphemiz yok acılı ailelerine de sabr ı cemil ihsan eyle AllahımBeğen
-
buraya yazdım 10 yıl önce Şikayet EtBunu kim yaptıysa iflah olmayacak. Tez zamanda cezasını görecek! Tarihte örneği çok! Allaha savaş açan; cami duvarına işeyen belasını bulur!Beğen
-
urfa 10 yıl önce Şikayet EtPkk yapti !!!Beğen Toplam 3 beğeni
-
müslüman 10 yıl önce Şikayet EtAllah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun...Beğen Toplam 10 beğeni
-
Mavracı 10 yıl önce Şikayet Etİnşaallah Şehit...Beğen Toplam 10 beğeni