Cenazede 'Alaattin Çakıcı' krizi

Alaattin Çakıcı'nın MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan’ın annesinin cenazesine gönderdiği çelenk krize sebep oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.12.2015 15:33 GÜNCELLEME 13.12.2015 15:33 GÜNCEL
Cenazede 'Alaattin Çakıcı' krizi
Cenazede 'Alaattin Çakıcı' krizi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan’ın annesi Fatma Adan’ın (101) cenaze törenine katıldı.

Eyüp Sultan Camii’ndeki cenaze töreni öncesi, MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan, oğulları Alperen ve Sinan Adan ile ağabeyi Nihat Adan’ın da aralarında bulunduğu aile fertleri, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Törene katılan Devlet Bahçeli de Adan ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Törene ayrıca, Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı, Eski TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Eski Bakanlardan Mehmet Ağar, Hüsamettin Özkan, Yaşar Okuyan ve Lütfullah Kayalar, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, CHP Milletvekilleri Mehmet Sevigen, Erdoğan Toprak, Eski BaşbakanlardanTansu Çiller’in eşi Özer Çiller’in de aralarında bulunduğu çok sayıda isim katıldı.

ÇELENK KRİZİ

Adan’ın cenazesinde ilginç anlar yaşandı.Tekirdağ F Tipi Cezaevi’nde bulunan Alaattin Çakıcı tarafından cenazeye gönderilen çelenk tabutun arkasına kondu. Bu sırada Alaattin Çakıcı’nın adının bulunduğu yazı bazı kişiler tarafından kaldırılmak istendi. Daha sonra bundan vazgeçilerek çelenk uzak bir noktaya götürüldü.

CENAZE KULAKSIZ MEZARLIĞI’NA GÖTÜRÜLDÜ

Fatma Adan’ın cenazesi Eyüp Sultan Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Beyoğlu Kulaksız Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.

101 YAŞINDAKİ ADAN HASTANEDE VEFAT ETMİŞTİ

İstanbul’da özel bir hastanede 1 haftadır yoğun bakımda bulunan 101 yaşındaki 4 çocuk annesi Fatma Adan çoklu organ yetmezliği sebebiyle dün vefat etmişti.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR