Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin tutuklandı

Polis aracı ile çarpışan otomobilin sürücüsü ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2016 15:02 GÜNCELLEME 29.01.2016 17:14 GÜNCEL
Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin tutuklandı
Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Rüzgar Çetin soruşturma savcısının bulunduğu 6. kata çıkarıldı. Rüzgar Çetin'in savcılıktaki işlemleri yaklaşık 2 saat sürdü.

SAVCILIK TUTUKLANSIN DEDİ, MAHKEME TUTUKLADI

Soruşturma savcısı İsa Dalgıç, Rüzgar Çetin'i "tutuklama" talebiyle İstanbul Nöbetçi 8.Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti. Hakimlik Rüzgar Çetin'in "Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin yaralanmasına neden olma" suçundan tutuklanmasına karar verdi.

"ÇOK PİŞMANIM"

Rüzgar Çetin hakimlikte verdiği ifadesinde, "Orta şerit boştu. Oraya girmek için manevra yaptım. Araç kaydı. Kaza yaptım. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

ALKOL MUAYENESİ OLAYDAN 1 SAAT 20 DAKİKA SONRA

Öte yandan Rüzgar Çetin'in kazadan 1 saat 20 dakika sonra üflemeli cihazla yapılan alkol muayenesinde 0.90 promil alkollu olduğu tespit edildi. Rüzgar Çetin Metris Cezaevi'ne götürülecek.

KAYNAK : Habertürk
YORUMLAR 40 TÜMÜ
  • seren 8 yıl önce Şikayet Et
    Bana göre avukat işini yapmış demek ki yasalarda bu konuda böyle bi açık var ki avukat ordan vuruyor önce bu sorgulanmalı bana göre böyle bi açık varsa yasada bu düzeltilmeli o yasa konulmamalıydı konulmuş madem avukat ta elbette görevini yapar bunu öne çıkartır başka türlü savuncak durumu yok mecbur bu biçimde savunuyor yasadaki bu açıktan faydalanıyır elbette kaçırır mı bu fırsatı avukat allah şehidimize rahmet eylesin rüzgar beyde ismiyle musemma bir hayat yaşıyordu eninde sonunda böyle bi sonuç olcağı aşikardı
    Cevapla
  • doğan yalçın 8 yıl önce Şikayet Et
    100 yıl ceza verilsin. hız yap, alkol al, insan öldür. bu adam da vicdan yok.param var her şey yaparım mantığında.
    Cevapla
  • herşey yalan 8 yıl önce Şikayet Et
    ölüm geldiğin de herşey bahane işte bu şu olmasaydı ölmezdi azrailin ölüm listesin de adı varmış azrail boş gitmez.dünya hayatı gelip gecici bu hayattasın yarın toprağın altındasın
    Cevapla
  • Selim 8 yıl önce Şikayet Et
    Cezasına çekecek
    Cevapla
  • kaya 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu sarhoş cinayetten yargılanması.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR