Teslim olmak isteyen 2 teröristi infaz ettiler
Cizre'de çembere alınan binada bulunan 2 YDG-H'linin teslim olmak istediği ancak teröristlerin buna izin vermeyerek infaz ettiği öğrenildi.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir binada kıstırılan teröristlerin arasında terör örgütünün üst düzey isimlerinin dağ kadrosu liderlerinden biri kadın, iki kişinin saklandığı istihbaratını alınmasının ardından güvenlik güçleri, söz konusu bina etrafında çemberi daralttı.
Edinilen bilgiye göre binada 30, çevredeki 7 binada da 30 olmak üzere bölgede 60 silahlı terörist bulunuyor.
Bölgedeki güvenlik kaynakları söz konusu binanın uzun süredir gizli revir olarak terörist tedavisinde kullanıldığını da belirtiyor.
Bunun yanı sıra, binanın uzun süredir mühimmat ve bomba yığınağı yapılan bir depo olarak kullanıldığı bilgisi de var.
Binaya 150 metre mesafede 15 ambulans tutuluyor. Güvenlik güçleri, "size zarar verilmeyecek ambulanslara binin" çağrılarına binadan ateşle karşılık verildiğini belirtiyor.
ÖRGÜT İÇİ İNFAZ YAŞANDI
Öte yandan, binada terör örgütünün gençlik yapılanmasında bulunan 2 YDG-H'linin teslim olmak istediği ancak teröristlerin buna izin vermeyerek iki genci infaz ettiği de gelen bilgiler arasında.
-
Nazım Zengin 10 yıl önce Şikayet EtÖyle kalın kafalı bir %10'luk bir kitle var ki, olayı gözleriyle görse bu haberlere yine inanmayacak...Beğen
-
zeki alperen 10 yıl önce Şikayet Et2-Yoksa var da neden kullanılmıyor? Onların orada daha uzun süre orada hatta kaçmalarına bile izin verilmemelidir. Eğer daha uzun süre kalma şanslarını veya kaçma şansları olursa inanın bu bizim ne denli aciz demeyelim de onları çok mutlu edecektir. Onun için Cizre ve diğer tüm yerlerde bu tür silahın geliştirilerek hemen kullanılması gerek. O zaman göreceğiz ki inanın belki hiç şehit bile vermemiz işten bile değil. Haksız mıyız?Beğen Toplam 3 beğeni