Ve asker dev operasyonu başlattı

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde güvenlik güçleri tarafından hendek ve barikatların kaldırılması amacıyla operasyon başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.02.2016 00:51 GÜNCELLEME 17.02.2016 03:24 GÜNCEL
Ve asker dev operasyonu başlattı
Ve asker dev operasyonu başlattı

Saat 23.00'de uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağıyla birlikte, başlatılan operasyonda ilçe genelinden patlama ve silah sesleri yükseliyor. 

Operasyon kapsamında hendek ve barikatların olduğu mahallelere giren güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında şiddetli çatışmalar çıktı. 

Özellikle Turgut Özal ve Yeni Mahalle olmak üzere ilçe genelinden silah ve patlama sesleri duyuldu. 

ASKERİ SEVKİYAT SÜRÜYOR

Gece olmasına rağmen, Cizre ve Midyat yönünden İdil İlçesi'ne askeri sevkiyat devam ediyor.

KAYNAK : Ajanslar
YORUMLAR 57 TÜMÜ
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ülkemizdeki demokraside çok abartılı yani toplum devlete olan güvenini kaybetmeye başladı adam canlı bomba sivilleri çocukları havaya uçuruyor teröristler taziye çadırı kurup şov yapıyorlar siyasi uzantılarıda intaharcı teröristi savunup şov yapıyor. Yeter artık şu hdpli zibidilere haddini bildirin.
    Cevapla
  • ozer 8 yıl önce Şikayet Et
    Meclisteki pkklilari temizlemek icin farkli bir hukumetin gelmesi kanunlari koymasi gerekir.adam dagdan inip meclise giriyor.ne bicim milletiz .neye oy verecegimizi bilmiyoruz .turkiyeyi cok kotu gunler bekliyor.
    Cevapla
  • sait 8 yıl önce Şikayet Et
    acilen idam yasası çıkarılmalı ilk önce de Demirtaş idamla yargılanmalı sonra meclisten başlayarak belediye başkanlarına sıra gelmedi bu Satılmış larla başka türlü Başa çıkılmaz. Rabbim sizi korusun Yiğit askerlerimiz attığınız her kurşun boşa gitmesin
    Cevapla
  • salih 8 yıl önce Şikayet Et
    meclisteki teröristlere ne zaman sıra gelecek onu bekliyoruz Sayın Cumhurbaşkanım Sayın Başbakanım
    Cevapla
  • Teknoloji 8 yıl önce Şikayet Et
    Daglarada patika yollarada mobese, gizli kamera yerleştirmek şart, teknoloji çağındayız ne kameralar var. kesin güvenlik için kamera şart...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR