Hatay sınırında İHA düştü iddiası!

Suriye'nin Hatay sınırında Yayladağı ilçesi bölgesinde bir insansız hava aracının düştüğü bildiriliyor. Parçaları araştırılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 26.02.2016 14:21 GÜNCELLEME 26.02.2016 16:32 GÜNCEL
Hatay sınırında İHA düştü iddiası!
Hatay sınırında İHA düştü iddiası!

HATAY'ın Suriye sınırında bugün öğle saatlerinde duyulan patlama sesi üzerine, Yayladağı-Altınözü ilçeleri bölgesinde güvenlik güçlerince arama başlatıldı.

Suriye'deki yerel kaynaklar bir İnsansız Hava Aracı (İHA)'nın düştükten sonra parçalarının etrafa savrulduğunu iddia ederken, bu bilgi resmi makamlarca henüz doğrulanmadı.

ABD'li kaynaklar da kendilerine ait bir İHA'nın düştüğü iddiasını doğrulamadı.

Bölgede bir İHA'nın düşmüş olabileceği ya da ses patlaması meydana gelmiş olabileceği olasılıkları üzerinde duruluyor.

'CAMİDEN UÇAK DÜŞTÜ ANONSU YAPILDI'

Patlama seslerinin duyulduğu Altınözü İlçesi'nin Türkmen Mezrası Bölgesinde jandarma tarafından arama yapıldı. Vatandaşların da katıldığı aramada herhangi bir sonuç çıkmadı. Aramaya katılan vatandaşlardan biri, camide namaz kılarken bir ses duyulduğunu belirterek, "Namazı kıldıktan sonra camiden 'İnsansız uçak düştü onu arayalım anonsu' yapıldı. Onu duyunca hep birlikte çıkıp aradık" dedi.

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • Orhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Koral sistemlerinin sayısı artmalı ve menzili 400+ km e kadar çıkmalı
    Cevapla
  • asaa 9 yıl önce Şikayet Et
    koralları arada bir devreden çıkarmak lazım şifresini çözemesinler ve bunlar görev yapmıyor çalışmıyor sansınlar ara ara devreye alın tuzağa düşürün uçaklarını roketlerini. şimdi onlarca ajan girmiştir içeri koralı çözmek için, uyanık olalım.
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    birileri Koralı deniyor anlaşılan
    Cevapla
  • ersin varol 9 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir.
    Cevapla
  • hakan soyer 9 yıl önce Şikayet Et
    Demekki,esad İHA uçarak kadar güçlenmiş.Sınırlarımızdan içeri dahi sokmuş.Bugün bunu uçaan,yarın neler yapmaz. Başka kime olabilir?Rusya ve iran.Ya da bize...Karışık bir konu bu...
    Cevapla
  • hakan soyer 9 yıl önce Şikayet Et
    İha kimliği açıklanmadı.Ya rusyanın,ya iranın,ya esadın,ya israilin,ya da bizim olabilir.Başka kimin olabilir bu iha?
    Cevapla
  • türk 9 yıl önce Şikayet Et
    koral sınıra gittiğinden beri suriyede uçan her şey pıtır pıtır soluğu yerde alı yo ne iş aga
    Cevapla
  • 0671 AK 9 yıl önce Şikayet Et
    Evet Sayın Türk Kardeşim, Koral' dır Koral. Ama üçlü kafir, Türkiye' nin Koral' ları çalışıyormu çalışmıyormu diye test edebilirler. Aman Yetkililerimiz, Koral' ları devamlı devrede ve faal olarak tutsunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR