'Paralel' yazara Murat Ülker'den tekzip!

Ünlü iş adamı Murat Ülker, 'Paralel' yazar Tarık Toros'un kendi adını da kullanarak yapmaya çalıştığı algı operasyonuna tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.05.2016 12:25 GÜNCELLEME 20.05.2016 12:35 GÜNCEL
'Paralel' yazara Murat Ülker'den tekzip!
'Paralel' yazara Murat Ülker'den tekzip!

Paralel yapı medya organı kapatılan Bugün TV'nin Genel Yayın Yönetmeni  kapanan Bugün gazetesinin köşe yazarı Tarık Toros, Özgür Düşünce adlı sitede yazdığı "İstemezdim" başlıklı yazıda Murat Ülker'in adını kullanınca Ünlü İşadamından tekzip geldi. Toros, siyasi tartışmaların arasına ünlü iş adamı Murat Ülker'in adını da karıştırmaya çalışarak, "Murat Ülker'in karşısında Nihat Özdemir olmak istemezdim." demişti.

Murat Ülker, isminin siyasal tartışmaların içinde , alakasız ve yanlış anlaşılmaya son derece açık şekilde kullanılmasından dolayı rahatsızlığını dile getirerek Toros'a tekzip gönderdi. 

TEKZİP GELİNCE GERİ ADIM ATTI

Gelen tekzip üzerine Toros, "Murat Ülker, saygı duyduğum bir iş adamıdır, öyle de kalacak" diyerek geri adım attı ve ilgili tekzibi köşesinde yayınladı.

ALGI OPERASYONU

Ülker'in avukatının gönderdiği tekzipte Murat Ülker'in ülkenin her kesimine eşit mesafede durduğu belirtilerek şu ifadelere yer verildi.

"Gazetenizin 12.05.2016 nüshasının 3. sayfasında ve www.ozgurdusunce.com isimli web sitenizin http://www.ozgurdusunce.com/tarik-toros/istemezdim-20245/ uzantılı linkinde Tarık Toros imzasıyla “İstemezdim” başlığıyla yayınlanan köşe yazısında Müvekkilimin ismi güncel siyasal tartışmaların içinde ve yanlış anlaşılmaya son derece açık şekilde zikredilmiştir. Müvekkile mevcut siyasal konjonktür içerisinde ve yazarın yakıştırdığı şekilde bir başka isimle menfi veya müspet algı oluşturacak bir kıyaslamayı doğru bulmamaktayız. Ayrıca yazıdan çıkarılabilecek olumsuz anlamlara da itiraz etmekteyiz. Söz konusu yazı, içerisindeki eşleştirmelerle bir algıyı güçlendirmek veya yeni bir algı oluşturmak amaçlı anlaşılabilmektedir. Bu hiçbir şekilde kabul edilemez."

YORUMLAR 2
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    sen onu külahıma anlatın. dindar kesimi sömürdünüz bitirdiniz kandırdınız. bir zamanlar alkolsüz bira vardı. şimdiki adı malt içeceği.
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Her kesime eşit mesafedeymiş. He he tabi. Biz de yedik.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR