Survivor'da kim elendi? 7 Haziran 2016

Survivor isimli yarışma programında finale yaklaşırken heyecan oldukça artmaya başladı. Survivor'da dün akşam da dokunulmazlık oyunu oynandı. Son oynanan dokunulmazlık oyununu da gönüllüler kaybedince Efecan otomatikman ikinci eleme adayı oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2016 08:38 GÜNCELLEME 07.06.2016 08:39 GÜNCEL
Survivor'da kim elendi? 7 Haziran 2016
Survivor'da kim elendi? 7 Haziran 2016

Tv8'de yayınlanan Survivor yarışmasında 6 Haziran gecesi  bölümünde elemeye çıkacak ikinci yarışmacıda Gönüllüler takımından oldu. Pazar akşamı da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından Serkay, ilk eleme adayı olmuştu. 

Gönüllüler takımında Damla finali garantiledi, İbrahim bireysel dokunulmazlık kazandı, Serkay ise önceki geceden zaten eleme adayı olduğu için Efecan doğrudan olarak eleme adayı oldu. Survivor'da yapılan son SMS oylamasında yarışmacıların aldıkları oylar Kıbrıs'ta yapılacak olan büyük finale kadar geçerli olacak. Survivor’da Serkay mı Efecan mı elendi sorusu ise Salı akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.

Survivor'da Semih Sakatlandı

Son ödül oyununda sakatlanan Semih, daha sonra hastaneye gidip doktorlar tarafından tedavi edildi. Serkay, İbrahim ve Efecan “Bu nasıl sakatlık. Adam kötü olduğu parkurda sakatım numarası yaptı” sözleriyle Semih’e tepki gösterdi. Bununla da yetinmeyip doktor Metin Kuş’a Semih’in sağlık durumunu sordu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR