HDP'li Tan'a Midyat'ta tepki

PKK’lıların bomba yüklü araçla düzenlediği saldırının ardından Midyat'a giden HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, tepkiyle karşılaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2016 16:36 GÜNCELLEME 09.06.2016 08:13 GÜNCEL
HDP'li Tan'a Midyat'ta tepki
HDP'li Tan'a Midyat'ta tepki

PKK’lıların bomba yüklü araçla düzenlediği saldırının ardından ilçeye giden HDP DiyarbakırMilletvekili Altan Tan, olay yerinde inceleme yaptığı sırada bir grubun tepkisiyle karşılaştı.

Öfkeli kalabalık, Tan’a, "Bunlar hep sizin yüzünüzden oldu. Biz sizi sorunu çözmek için gönderdik, daha çok insan ölsün diye değil. Allah PKK’ya destek verin belasını versin" diyerek yuhaladılar. Tepkiler üzerine Altan Tan, arabasına binerek bölgeden uzaklaşırken, bazı kişilerin araca tekme attığı görüldü. Tan, daha sonra bölgeden uzaklaştı.

3 GAZETECİ YARALANDI

Bu arada Midyat’ta Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen saldırıyı takip etmek üzere Diyarbakır’dan ilçeye giden gazeteciler, olay yerinde görüntü ve fotoğraf alırken bir grubun saldırısına uğradı. Çeşitli ajanslara çalışan Mahmut Bozarslan, Sertaç Kayar ile Hatice Kamer, öfkeli grubun tekme tokatla saldırısında yaralı gazeteciler Midyat Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Bu arada saldırıya uğrayan Emniyet Müdürlüğü binası önünde toplanan bir grup, görüntü ve fotoğraf almak isteyen gazetecilere sert tepki gösterip, çalışmaları engellendi. Sözlü ve fiziki tepkilere uğrayan gazeteciler bölgeden ayrılmak zorunda kaldı.

YORUMLAR 73 TÜMÜ
  • Mardinli 7 yıl önce Şikayet Et
    Hdp ve Pkk'nın Kürt halkı ile zerre kadar alakası olmadığı gibi,Bizlere en fazla zarar verenler onlardır.Bize reva gördükleri vaziyeti görmüyormusunuz?
    Cevapla
  • metiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu millete zulmeden imansız partinin vekilliğini yapmanın hesabını Allah'a nasıl vereceksin?
    Cevapla
  • metiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen adam olsan; mazlumların sesi olup, bu alçak ve hain terör örgütünün siyasi ayağı olan partide vekillik yapmazdın.
    Cevapla
  • korkut 7 yıl önce Şikayet Et
    bu tepkiler artarak devam etmelidir hiçbir yerde HDP millet vekilleri konuşamamalı ve hatta sokağa çıkamamalı eğer huzur istiyorsak bu yapılmalı zaten kardeştik ama bu yapılmazsa kardeşlik rafa kalkacak artık onlar düşünsün
    Cevapla
  • İbrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal kürt kardeşlerimize kürt kardeşlerimizin yakasından düşün artık ermeni hdp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR