Survivor'da ilk Kıbrıs finalisti belli oldu!

Survivor'da son haftalara yaklaşıldığı şu günlerde yarışmacıları final heyecanı sardı. Survivor'da Kıbrıs'a gidecek ilk finalist belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.06.2016 11:12 GÜNCELLEME 09.06.2016 11:12 GÜNCEL
Survivor'da ilk Kıbrıs finalisti belli oldu!
Survivor'da ilk Kıbrıs finalisti belli oldu!

Haftalardır Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıyasıya mücadelesine tanık olduğumuz Survivor 2016'da final heyecanı başladı. Survivor 2016'da Kıbrıs'a gidecek ilk isim belli olurken 7 Haziran akşamı Gönüllüler takımından adaya veda eden isim Efecan oldu. Peki Survivor 2016'da Kıbrıs'a gidecek ilk isim kim? Survivor finali ne zaman yapılacak? Son puan durumu nedir? 

7 Haziran akşamı Gönüllüler takımından Efecan'ın elenmesi ile Survivor adasında toplam yarışmacı sayısı 7'ye düştü.

Bu akşam yeni bölümüyle saat 20:00'de TV ekranlarında olacak olan Survivor 2016'da final heyecanı başladı. Survivor macerasına son olarak veda eden isim Gönüllüler takımından Efecan oldu.

Efecan adaya şu sözlerle veda etti:

Efecan; "Açıklanacak iki sonuç da benim için üzüntü olacaktı. Muhteşem bir aile edindim burada ve benim için çok güzel oldu. Kendimi bu şekilde avutuyorum, hırslıydım ve aklım Kıbrıs'taydı. Şu an şaka gibi ya Survivor benim için bitti. Dışarıdan onlar için desteğim devam edecek…"

İlk Finalist DAMLA!

Geçtiğimiz günlerde sembol finalinde Atakan'la karşılaşan Damla Survivor'un Kıbrıs'a gidecek ilk finalisti oldu.

Damla'nın ardından Gönüllüler takımında Serkay ve İbrahim kaldı. Elemenin ardından 3 kişi kalan Gönüllüler takımı bundan böyle bireysel dokunulmazlık oyunu oynamayacak. Damla'nın Kıbrıs'ı garantilemesinin ardından elemeye 2 kişi çıkacak ve böylece bireysel dokunulmazlık oynamaya gerek kalmayacak.

Kıbrıs final'i ne zaman?

Heyecanla beklenen Survivor 2016 Kıbrıs finali 29 Haziran'da tarihinde yapılacak.

Survivor 2016'da finale doğru yaklaşılırken adaya veda eden son isim Efecan oldu. Efecan'ın adaya veda etmesi ile Gönüllüler takımında; İbrahim Giydirir, Serkay Tütüncü, ve Damla Can, Ünlüler takımında ise; Avatar Atakan, Yunus Günçe, Semih Öztürk ve Nagihan Karadere kaldı.

Finale kadar 3 ismin daha eleneceği Survivor 2016'da kalan 4 kişi Kıbrıs finalinde kozlarını paylaşacak ve 29 Haziran'da 5 aylık serüvende şampiyon belli olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR