Oktay Kaynarca diziden ayrılıyor mu? Son dakika

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dün akşam yayınlanan sezon finali bölümüyle herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2016 11:49 GÜNCELLEME 16.06.2016 10:52 GÜNCEL
Oktay Kaynarca diziden ayrılıyor mu? Son dakika
Oktay Kaynarca diziden ayrılıyor mu? Son dakika

Yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' sezon finali adeta nefesleri kesti. Beklenmedik bir sonla ekranlara ara veren dizi, hayranlarını üzdü.

Geçtiğimiz gün 40. bölümü yani sezon finali bölümüyle ekranlara ara veren 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın final sahnesinde Meryem ve Hızır'ın vurulması EDHO hayranlarını üzdü. Sosyal medyaya damgasını vuran sahne sonrasında dizi fanları ise ikilinin vurulmasından itibaren #edho hastaghiyle Twitter'ı mesaj yağmuruna tuttu.

Acaba Meryem ve Hızır Çakırbeyli öldü mü?

Dizinin sezon finalinin final sahnesinde vurulmasıyla, akıbeti belli olmayan Meryem ve Hızır Çakırbeyli'nin yeni sezonda dizide olup olmayacağı merak konusu.

Sezon Finalinde neler oldu?

Hayranlarına büyük sürprizler yaşatarak sezon finali yapan Aşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır, Ünal Kaplan'ı masadan atıp yeniden lider olabilmek için bir takım planlar yapar.

Öte yandan Hızır, Ünal'ın ortağı olan Özkan'a tuzak kurmuştur ve bu tuzağı masa toplantısında ortaya çıkarır.

Köşeye sıkışan Özkan ise; Tipinin ablasının vurulmasından, İlyas'ın kardeşinin tuzağa düşürülmesinden ve birçok olaydan Ünal Kaplan'ın sorumlu olduğunu itiraf eder.

Özkan, ölmemek için Hızır'ın yanında yer almaya karar verir.

Masada oy çokluğuyla Ünal'ı liderlikten atıp yine oy çokluğuyla masanın başına geçen Hızır Çakırbeyli istediği her şeyi yerine getirmiştir.

Tüm bunlar olurken İlyas, Esra'yı ailesinden istemek için Aydın'a doğru yola çıkar. Hızır ve Meryem hariç tüm aileyi de beraberinde götürür.

İlyas ve diğer aile üyeleri kız isteme merasimindeyken Hızır ve Meryem'de baş başa vakit geçmek için sahile giderler. Baş başa sahilde romantik anlar yaşayan Hızır ve Meryem'i gecenin sonunda kötü bir sürpriz bekliyordur.

Yemek yemek için restorana giden Meryem ve Hızır, gecenin sonunda vurulur.