Köprüleri kapatmakla görevli albay İstanbul'da!

Darbe girişiminde köprüleri kapatmakla görevlendirildiği belirlenen ve Antalya'da gözaltına alınan Albay Aygar İstanbul'a getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2016 23:41 GÜNCELLEME 22.07.2016 23:41 GÜNCEL
Köprüleri kapatmakla görevli albay İstanbul'da!
Köprüleri kapatmakla görevli albay İstanbul'da!

Boğaz köprülerini kapatmakla görevlendirildiği tespit edilen ve Antalya'da gözaltına alınan Kuleli Askeri Lisesi Okul Komutanı Kurmay Albay Muammer Aygar, Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 21.20'de Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eşliğinde Atatürk Havalimanı'na getirildi. 

Evinde Aygar'ı sakladığı belirtilen akrabası Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Sefai Bilgin de eli kelepçeli olarak aynı uçakla İstanbul'a 

getirildi. Muammer Aygar ile Sefai Bilgin sorgularının devamı için geniş güvenlik önlemleri altından havalimanından çıkarılarak, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 3
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Firavunun uşakları adalet er yada geç tecelli edecek bu konuda sadece ALLAH c.c. ye güveniyorum kaç masumun ahı vardı şimdide kaç masumun kanı bulaştı elbette bir karşılığı olacaktır inş buğz ediyorum çünkü elimden gelen başka bir şeyim yok buda beni kahrediyor
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Aygar değil bence tam aygırmış!
    Cevapla
  • Erzincanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainler ve yalakalarını devletim inşaAllah asarlar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR