Hulusi Akar'ın ifadesinde dikkat çeken detay

Akar'ın 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişimiyle alakalı verdiği ifadede odasıyla ilgili verdiği bir ayrıntı oldukça dikkat çekti

ABONE OL
GİRİŞ 27.07.2016 10:17 GÜNCELLEME 27.07.2016 10:28 GÜNCEL
Hulusi Akar'ın ifadesinde dikkat çeken detay
Hulusi Akar'ın ifadesinde dikkat çeken detay

Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar şikayetçi sıfatıyla savcılığa verdiği ifadede olay bittikten sonra odasına gittiğinde odasında bir takım değişiklikler yapılmış olduğunu anlattı.

BAHÇELİ'NİN HEDİYE ETTİĞİ SİLAH KAYIP
“Olayların ardından karargâha ikinci Başkanım Org. Yaşar Güler benden bir gün önce gelmişti. Bana anlattığı bir gariplik, ki odamın gayet toplu ve düzenli olduğu hususudur. Oysa ben odadan şiddet kullanılarak götürülmüştüm. Kitap, kırtasiye malzemeleri, çikolata, yiyecek, içecek, gazete kupürleri, hediyelik eşyalar nedeniyle normalde kalabalık görünmesine rağmen çok sade ve düzenli bulunmuş. Devlet Bahçeli tarafından hediye edilen ve odamda hatıra maksatlı duran tabanca ve beni götürdüklerinde Emir Subayı odasında kaldığını düşündüğüm şahsi cep telefonum bulunamamıştır. Bu husus, bende makamın bir başkası için hazırlanmış olduğu kanaatini doğurmuştur.”

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adamda beni şüphelendirdi
    Cevapla
  • alpidalpi 7 yıl önce Şikayet Et
    BU komutan çelişkili
    Cevapla
  • belki de 7 yıl önce Şikayet Et
    belki de akar'in da isin icinde oldugu gibi bir izlenim vermek istemislerdir, neticede o da isin icindeyse ne tartisma ne bogusma olurdu, odanin da duzeni hicbir sekilde bozulmazdi. ama ben akar'a inaniyorum, ondan suphelenmek icin yeterli bir veri yok.
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Artık Ordu'ya imam hatip mezunları alınmalı hede acilen
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    orduya o rütbeyi, gögüsündeki o armayı yüreğiyle taşıcak işini hakkıyla yapıcak askerler lazım.. imam hatiplisi düz liselisi fen liselisi yok..
    Cevapla
  • Kahraman 7 yıl önce Şikayet Et
    Paşam bunca hazırlık sürerken nerelerdeydiniz? Hiç mi seveniniz yokmuş koca karargahta ? Vallahi şaşırdım. Odanızda 1 nci ordu komutanına hazırlanmış olsa gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR