Erdoğan'dan şehit evinde Kur'an tilaveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki şehit ailesini ziyaretinde Al-i İmran suresinin 191, 192, 193 ve 194. ayetlerini okudu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.08.2016 00:56 GÜNCELLEME 07.08.2016 00:58 GÜNCEL
Erdoğan'dan şehit evinde Kur'an tilaveti
Erdoğan'dan şehit evinde Kur'an tilaveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Borsaİstanbul binası önünde şehit olan Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Çıkışta vatandaşlara megafonla hitap eden Erdoğan, herkesi yarın yapılacak Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne davet etti. Erdoğan daha sonra buradan ayrılarak bir derneği ve ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şehit olan Çetin Can'ın ailesini ziyaret etti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Huber Köşkü'nden çıkarak Sarıyer'e geldi. Erdoğan, İstinye'deki Borsa İstanbul binası önünde şehit edilen 28 yaşındaki Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Erdoğan, eve girerek aileye başsağlığı dileklerini iletti. Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan evden çıkarken de yine vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada megafonla vatandaşlara hitap etti. Herkesi yarın yapılacak Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne davet eden Erdoğan, "Yarın inşallah Yenikapı'da tüm İstanbul oradayız. Aynı anda inşallah 80 vilayette Yenikapı'yı takip edecek. Tüm Türkiye yarın Yenikapı'daki bütün merasimi takip edecek. İktidar partisinin genel başkanı, ana muhalefet partisinin genel başkanı ve MHP Genel Başkanı orada olacak. Meclis başkanımız orada olacak sizlere hitap edeceğiz. Orada sizlerle bir arada olacağız. İnşallah Kur'an-ı Kerim tilavetleriyle şehitlerimizi yad edeceğiz, gazilerimize şifalar dileyeceğiz, geleceğe de böyle yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra burada ayrılarak bir derneği ve ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şehit olan Çetin Can'ın ailesini ziyaret etti.

YORUMLAR 75 TÜMÜ
  • Cemal Sen 6 yıl önce Şikayet Et
    Masallah Allah senden razı olsun Allah seni yetiştiren ailenden ve senden razı olsun. Seni seviyoruz koca Reisimiz. Selam ve dua ile.
    Cevapla
  • Kemterugur 9 yıl önce Şikayet Et
    Masallah Allah senden razı olsun Allah seni yetiştiren ailenden ve senden razı olsun. Seni seviyoruz koca Reisimiz. Selam ve dua ile.
    Cevapla
  • vedat -Malatya- 9 yıl önce Şikayet Et
    Şükürler olsun ki bu günleri de gördük! Halkının derdini paylaşan, kuran okuyan, dua okuyan, Allah korkusu bilen bir Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız var. Allah yar ve yardımcısı olsun!
    Cevapla
  • MARANGOZ 9 yıl önce Şikayet Et
    sana bu yüzden gıcıklar reis. sen böyle olduğun sürece bizler arkandayız sen yeter ki dik dur.SENİ ALLAH İÇİN SEVİYORUZ
    Cevapla
  • Fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Kur'an-ı Kerim okuyan bir cumhurbaşkanı... 28 Şubat süreci gibi inançlı insanların birçok zulme maruz kaldıkları zamanları yaşamış bir insan olarak Recep Tayyip Erdoğan gibi bir reis-i cumhuru da görmüş olduğum için ne kadar şükretsem az gibi geliyor. Elhamdülillah, Allah bu ülkenin başından seni ve senin gibi insanları eksik etmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR