Yolcu otobüsü karda mahsur kaldı

Diyarbakır-Bitlis ve Bitlis-Siirt karayollarında çok sayıda aracın karda mahsur kaldığı, Silvan İlçesi'nde 40 yolcusuyla birlikte mahsur kalan yolcu otobüsünün yardım beklediği bildirildi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 27.12.2006 18:55 GÜNCELLEME 27.12.2006 18:55 GÜNCEL
Yolcu otobüsü karda mahsur kaldı
Yolcu otobüsü karda mahsur kaldı

Bölgeyi etkisi altına alan yağışlı havalar karayolu ulaşımını da olumsuz etkiliyor. Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde 40 yolcusuyla birlikte mahsur kalan yolcu otobüsü yardım bekliyor.

Silvan Bitlis karayolu 12. kilometresinde yoldan çıkan yolcu otobüsü 6 saattir karda mahsur kaldığı ve tipi sebebiyle yol açma çalışmalarının yapılamadığı belirtildi. Van Erciş Sema Turizm'e ait 34 PAM 63 plakalı otobüsün kaptanı Cabir Çetinkaya, 6 saatten beri yolda mahsur kaldıklarını ve kendilerine ulaşacak yardımı beklediklerini söyledi.

Diyarbakır-Silvan, Silvan-Bitlis, Baykan-Bitlis karayollarında ulaşıma kapanırken, çok sayıda aracın yollarda mahsur kaldığı belirtildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL