Bilal Erdoğan kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan kimdir? Bilal Erdoğan aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte Bilal Erdoğan'ın biyografisi

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2016 11:27 GÜNCELLEME 29.08.2016 11:14 GÜNCEL
Bilal Erdoğan kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Bilal Erdoğan kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

BİLAL ERDOĞAN KİMDİR?

1980 yılında dünyaya gelen Bilal Erdoğan aslen Rizelidir. Annesi Emine Erdoğan babası ise Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘dır. 3 kardeşi bulunan Bilal Erdoğan ailenin ortanca evladıdır.

Lise eğitimini Kartal Anadolu İmam Hatip okulunda tamamlayan Bilal Erdoğan Üniversite eğitimin Harvard Üniversitesi‘nde yapmıştır.

Eğitimini tamamladıktan sonra Washington‘un önde gelen araştırma kuruluşlarından Brookings Institute‘de araştırma görevlisi olarak çalışmıştır.

Burdur‘da bedelli askerliğini yaparak terhis olduktan “Doruk Izgara Limited Şirketi”adı ile ortak olduğu fırıncılık, tabldot yemek ve turizm organizasyonu işine girdi. Yine birçok şirkette ortaklığı bulunan Bilal Erdoğan başarılı bir kariyere sahiptir. 

28 Eylül 2004 tarihinde Reyyan Uzuner ile dünya evilen giren Bilal Erdoğan'ın nikah şahitliklerini İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi ile Arnavutluk Başbakanı Fatos Nano olmuştır. Bu evlilikten Bilal Erdoğan'ın Ömer Tayyip adında bir oğlu vardır.

2013 yılında bugüne BMZ Denizcilik ve İnşaat Şirketi’nin ortağı olan Bilal Erdoğan kariyeriyle sürekli ön plana çıkmayı başarmıştır.

YORUMLAR 4
  • Semazen Yavuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c. ebediyen razı olsun. Çok mütevazi bir o kadar da çalişkan ve disiplinli. Allah c.c yardimcısı olsun.
    Cevapla
  • nurten sazova 7 yıl önce Şikayet Et
    maşallah ... ülkemiz gençlerinin örnek alması gereken bir insan..allah nasibini açık etsin ..inşallah hayırlı dini değerlere baglı bir de gelin getirir de evlenir inşallah allah mesut etsin inşallah...
    Cevapla
  • doktor 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok mütevazi birisi.Allah doğru yoldan ayırmasın. Böyle evladında, böyle babanında Allah yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • osman ödül 7 yıl önce Şikayet Et
    oyy cok merhametli bu aile ya kizlarindansa oglu cok sevimli BAABSINI OGLU..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR