Kozmik vaize tutuklama!

MİT TIR'larının durdurulmasından önceden haberdar olduğu anlaşılan Üsküdar Müftülüğü Cezaevi Vaizi Ömer Faruk Şentürk tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2016 07:50 GÜNCELLEME 08.09.2016 07:57 GÜNCEL
Kozmik vaize tutuklama!
Kozmik vaize tutuklama!

Şentürk hakkında, MİT TIR'larının durdurulması ve 17/25 Aralık kumpaslarından haberdar olduğu, sosyal medyada FETÖ propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltı kararı verildi. Evinde arama da yapılan Şentürk, dün İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Savcılıkta sorgulanan Şentürk, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şentürk, FETÖ lehine söylemleri ile dikkat çekmiş, 21 Aralık 2013'te sosyal medya hesabından örgüt lehine yazdığı mesajlarla gündeme gelmişti.

Şentürk'ün 17/25 Aralık sonrası da CHP'li İhsan Özkes'e “Birkaç gün içinde 17/25 Aralık'tan daha büyük bir olay olacak” dediği belirlenmişti. Bu arada Şentürk'ün evinde FETÖ'nün simgesi haline gelen 1 dolar bulundu.

KAYNAK : Yenişafak
YORUMLAR 5
  • dhd 7 yıl önce Şikayet Et
    olmami
    Cevapla
  • SEMİZOTU 7 yıl önce Şikayet Et
    devlet dairelerine gidin bu badem bıyıklı fetöcülerden yüzlerce var.tiplerinden belli bunların fetöcü oldukları.hani bunlar temizleniyordu.yersen.
    Cevapla
  • ihsan 7 yıl önce Şikayet Et
    sizleride allah kahretsin
    Cevapla
  • Osmanlı1453 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bukelamun gibi hep aynı, tip benzerlikleri sanki siyam ikizi gibi, nursuz sıfatları had safhada
    Cevapla
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Harbiden hepsi ayni tornadan cikmis gibi o kadar benziyorlarki birbirlerine. Olayin gizemi biyiktami sakli diye dusundumsede biyiksiz dusunun tipleri gene benzesiyorlar. Bende sadece bana oyle geliyor sanmistim. Ilginc.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR