Pana Film'den 'Necati Şaşmaz' açıklaması

Pana Film'den yapılan açıklamada, şirket yetkililerinin terör savcılığına 'şüpheli' olarak ifade vermedikleri belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2016 19:05 GÜNCELLEME 21.10.2016 19:07 GÜNCEL
Pana Film'den 'Necati Şaşmaz' açıklaması
Pana Film'den 'Necati Şaşmaz' açıklaması

Pana Film'in açıklamasında, bazı basın yayın organlarında Pana Film yetkililerinin, terör savcılığına "şüpheli" sıfatıyla ifade verdikleri yönünde haberlerin yer aldığı belirtilerek, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Pana Filim yetkililerinin terör savcılığına ifade verdiği hakkında yapılan haber ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır. Sayın savcılık makamınca şirket yetkililerinin konu hakkında bilgisine başvurulmuştur. Şüpheli sıfatıyla ifadeleri alınmamıştır. Aksine yapılan haberler maksatlı ve kötü niyetlidir. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi öncesinde "Kurtlar Vadisi Darbe" ismi için patent başvurusu yapan Pana Film hakkında, Türk Patent Enstitüsü'nün (TPE) başvurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, oyuncu Necati Şaşmaz ifade vermişti.

Pana Film adına Ali Çavuşoğlu, 24 Mayıs'ta TPE'ye başvurarak "Kurtlar Vadisi Darbe" ibaresini markalaştırmak talebinde bulunmuştu. Başvuru incelendiği sırada FETÖ'nün 15 Temmuz günü darbe girişiminde bulunması üzerine başvuruyu reddeden TPE de savcılığa bir dilekçe göndermişti. Dilekçede, ''Ülkemizde 15 Temmuz 2016 gecesi Fetullahçı Terör Örgütü tarafından demokratik anayasal düzeni cebir ve şiddet kullanarak ortadan kaldırma girişiminde bulunulmuştur. 'Kurtlar Vadisi Darbe' ibareli marka başvurusu anılan darbe teşebbüsünden önce gerçekleşmiş olduğundan konunun suç oluşturabileceği şüphesi ile bildirilmesi uygun görülmüştür." denilmişti. Başvuru üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • eski yeni 7 yıl önce Şikayet Et
    stv deki malum diziler nasıl algı ise kv p de algı
    Cevapla
  • volkan 7 yıl önce Şikayet Et
    kv pusu bizleri bilgilendiren düsündüren sorgulama yetenegimizi bize ögreten bir dizidir. fetö tarafından hedef alındı inadina kv sini desteklememiz gerek....
    Cevapla
  • mustafa laz 7 yıl önce Şikayet Et
    halkın gözünde kurtlar vadisi son çekildi .BİTTİ
    Cevapla
  • yağmur ece 7 yıl önce Şikayet Et
    sen öyle san
    Cevapla
  • BUĞRA 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar kurtlar vadisi gerçeği anlattığı için istemiyorlar
    Cevapla
  • Ayşegül 7 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisi nde araba plakasında RTE 321 ne demek aciklasinlar kimi kaldırıyor lar bu millet aptal değil
    Cevapla
  • volkan 7 yıl önce Şikayet Et
    bencede bu millet aptal degil adamlar kv dizisi ile türk milletini uykudan uyandırdı... onlar sayesınde millet neyin ne oldugunu görebiliyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR