Kahvehaneyi taradılar: Ölü ve yaralılar var

Rize'nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehanenin silahla taranması sonrası yaşanan olayda ilk belirlemelere göre 3 kişinin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.11.2016 15:35 GÜNCELLEME 01.11.2016 16:33 GÜNCEL
Kahvehaneyi taradılar: Ölü ve yaralılar var
Kahvehaneyi taradılar: Ölü ve yaralılar var

Rize'nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehanenin henüz belirlenemeyen bir nedenle silahla taranması sonrası yaşanan olayda ilk belirlemelere göre 3 kişinin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlatılırken, olayın aralarında husumet bulunan iki grup arasında yaşandığı tahmin ediliyor.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • hiç kimse 7 yıl önce Şikayet Et
    bu haberi görünce "rizeli gençler adil öksüzü aramaya gürcistana gittiler"haberi geldi hemen aklıma... ölenlere rahmet, ailelerine sabır dilerim.
    Cevapla
  • allahim islahetsin 7 yıl önce Şikayet Et
    allah korkusunu bilmeyenden he zaman korkulur islamiyeti bilmeyen cahillerden he sey beklenir bu cahilligi ancsk eyitimle durdura bilinir o yuzden ana babaya cok is dusuyor cocuklarini buyuturken hakki hukugu guzel ahlaki ve en onemliside allah korkusunu cocugna ogretmesi gerekiyor iste ozaman kimse bu cocuklari kotu amaclarina alet edemez biiznillah
    Cevapla
  • turk oglu turk 7 yıl önce Şikayet Et
    suclu takibsizlik karari cikaran savcilardir
    Cevapla
  • Hamza Doğusoy 7 yıl önce Şikayet Et
    İdam istiyoruz adam öldürmek böyle kolay olmamalı yeter artık sokakta dolaşamaz olduk çocuklarımız tehlikede..
    Cevapla
  • kon 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz müslümaniz islamız yanlişlık nerede egitim yorum yapanlara bakıyorum yok ertuğrul torunuyum yok osnanli yok oguzhan taşayan dedesini unutmuş neyaptığı bilmeden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR