'İtiraflarım yalan' diyen FETÖ'cü şoke etti!

Gözaltına alınan 2011 yılı Hava Harp Okulu birincisi S.K., FETÖ imamlarının isimlerini verince serbest kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.11.2016 11:19 GÜNCELLEME 28.11.2016 11:25 GÜNCEL
'İtiraflarım yalan' diyen FETÖ'cü şoke etti!
'İtiraflarım yalan' diyen FETÖ'cü şoke etti!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki pilotlarla bağlantısını sağlayan imamlarına ilişkin soruşturmada, 2011 yılında Hava Harp Okulu'nu birincilikle bitiren Pilot Teğmen S.K. da tutuklandı. Gözaltında, görüştüğü örgüt imamlarının isimlerini kod adlarıyla savcıya veren S.K., etkin pişmanlıktan yararlandırılarak adli kontrolle serbest bırakıldı.

Ancak S.K., bir gün sonra savcılığa gidip itiraflarını inkâr etti. 'Serbest bırakılacağını düşünerek' bu sözleri söylediğini, anlattıklarının gerçeği yansıtmadığını belirten S.K., örgütsel bağının devam ettiği tespiti üzerine tutuklanması istemiyle hâkimliğe sevk edildi ve tutuklandı. S.K.'nm, devre arkadaşları ve komutanları tarafından geleceğin Hava Kuvvetleri Komutanı olarak görüldüğü kaydedildi. îşte S.K'nın yalanladığı ifadesinden satır başları...

BİRİNCİLİKLE BİTİRDİM

FETÖ mensuplarıyla ortaokulda tanıştım. Örgüt abisi 'İsmail' kod adlı kişiyle askeri lise 1. sınıfa kadar görüştüm.

Hava Harp Okulu 1. sınıfta İsmail beni Melih kod isimli kişiye devretti. 4. sınıfa kadar bu kişi ile görüştüm, daha sonra Melih de beni Rasim kod isimli kişiyle tanıştırdı. Rasim ile görüştüğüm dönemde, beni aynı sınıfta okuduğum M.Ç. ile tanıştırdı. M.Ç.'nin örgütte olduğunu bilmiyordum. Hava Harp Okulu'nu birincilikle bitirdim. Sonra İzmir çiğli'ye gittik. Rasim bizi İbrahim kod isimli şahsa devretti. Çiğli'den de birincilikle mezun oldum.

İSTENMEYEN EVLİLİK YAPINCA

2013'te Akıncı Üssü'ne kursiyer pilot olarak atandık. Akmcı'dayken M.Ç. örgütün istemediği bir kızla evlenince, F-16 pilotuyken sağlık sorunları bahane edilerek nakliye pilotu yapıldı.

2016'DA İRTİBATIMI KESTİM

2015'te Balıkesir'e atandım. Süleyman isimli birine beni devrettiler. Süleyman ile kısa süre görüştüm. 17-25 Aralık sürecinden sonra yapının tehlikeli olduğunu anlayıp görüşmelerimi azaltınca Süleyman evime kadar gelerek zili çaldı. Kendisine kapıyı açmadım. 2016'dan itibaren yapı ile irtibatımı kestim. 15 Temmuz'da yapının terör örgütü olduğunu anladım.

Habertürk

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • beytullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Ömürboyu hapis insallah
    Cevapla
  • taner 7 yıl önce Şikayet Et
    ya bunların ifadesi olmaz ne ifadesi.devletin elinde ne bilgi varsa o bilgiyle davranacaksın.adam ifade vermiş çıkmış olduysa mubarek olsun.
    Cevapla
  • Recep 7 yıl önce Şikayet Et
    Rahman Rahim ALLAH’ın İsmiyle Ve onları dalâlette bırakacağım ve onları, kuruntuya düşürüp beklenti içine sokacağım ve onlara emredeceğim. Onlar davarların kulaklarını kesecekler ve onlara emredeceğim ALLAH'ın yarattığını değiştirecekler ve kim, ALLAH'tan başka, şeytanı veli edinirse artık o, apaçık bir hüsranla kaybetmiştir.Şeytan onlara vaad eder ve onları boş umutlarla oyalar. Oysa şeytanın onlara vaadi, aldatmadan başka bir şey değildir.92-4/nisâ-119120
    Cevapla
  • Recep 7 yıl önce Şikayet Et
    Rahman Rahim ALLAH’ın İsmiyle Ve eğer inanalarla karşılaşırlarsa: derler ki: biz inandık. Eğer kendi şeytanları ile yalnız kalırlarsa derler ki: biz sizinle beraberiz. Sadece alay ediyoruz.87-2/bakara-14 İman edenler, ALLAH yolunda savaşırlar ve kâfir olanlar ise tağut yolunda savaşırlar. O halde siz şeytanın evliyasıyla savaşın. Çünkü şeytanın hilesi zayıftır. 92-4/nisâ-76
    Cevapla
  • sadakat 7 yıl önce Şikayet Et
    Kulliyyen yalancilar. eger basa gelselerdi buyuk bir musibet olurdu bu millet icin. Allah korudu bu hainlerden milleti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR