Hain Kuzu çark etti: "Emin değilim"

Erdoğan'a suikast için gidenler arasında yer alan ve 30 Temmuz'da tutuklanan Zekeriya Kuzu, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 11 Ağustos'ta 13 sayfa ek ifade verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.12.2016 04:13 GÜNCELLEME 22.12.2016 05:26 GÜNCEL
Hain Kuzu çark etti: "Emin değilim"
Hain Kuzu çark etti: "Emin değilim"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele suikast için gidenler arasında yer alan ve 30 Temmuz'da tutuklanan Zekeriya Kuzu, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 11 Ağustos'ta 13 sayfa ek ifade verdi.

Paşa' lakaplı eski Başçavuş Zekeriya Kuzu'nun, 30 Temmuz'daki savcılık ifadesinde ‘FETÖ/PDY üyesi' olduğunu öne sürdüğü 57 askerden 14'ü için, savcılık talimatıyla verdiği ek ifadede ise ‘emin değilim' dediği ortaya çıktı.

Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nın "üs imamı" olarak anılan "Paşa" lakaplı Kuzu, verdiği ek ifadede adeta çark etti.

"EMİN DEĞİLİM"

Muğla Cumhuriyet Savcılığı'nda, söz konusu 57 asker için "Ben bu kişilerin hepsini tanıyorum. Bu yapı içinde faaliyet gösterdiğinden eminim" diyen Kuzu'nun, ek ifadesinde 14 şüpheliyle ilgili "emin değilim" şeklinde cevap vermesi dikkati çekti.

Güvenlik kaynakları, bu askerlerden birçoğunun örgütle bağlantısının henüz tespit edilememesi ve ifadelerinin birbiriyle örtüşmemesi dolayısıyla, Kuzu'nun bazı örgüt mensuplarını gizleme ihtimali üzerinde duruyor.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    adamı o kadar dövmüşlerki ne dediğini bilmiyor
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    ama biz eminiz VATAN HAİNİ OLDUGUNA İDAM İDAM İDAM.kesinlikle idam edilmeli.
    Cevapla
  • SSK EMEKLİSİ 7 yıl önce Şikayet Et
    ARKADAŞLAR kafir belli bir zaman ,milletin karşısına çıktı düşman olarak ,amma her seferinde de kaybetti .Bunlara şöyle bir taktik verildi MÜSLÜMANLARI birbirlerine düşürün ,ancak o zaman yenebilirsiniz ;Yoksa asla .Bunlar kandırılmış olanlardır .Bunlar fakir fukara çocuklarıdır.Tek suçları FAKİRLİK olmakla beraber KANDIRILMAYA müsait olmaları DIR .Bunlar yani bizler SAFIZ HER ZAMAN KANDIRILABİLİRİZ .ALLAH yardımcımız olsun ,bundan gayrı da diyecek bir şeyim yokdur
    Cevapla
  • osmanmert 7 yıl önce Şikayet Et
    idamı çıkarmazsan emin olmaz.çıkarda gör bakalım bülbülleri
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    emin değilmiş, o zaman kuzusun. bunlara kuzu kuzu söyletmeyi bu devletimiz bilir ama. yine de insan muamelesi görüyorlar, insanlıktan hiç de nasibini almamış olmalarına rağmen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR