Şehit kaymakamın eşi yürekleri yaktı!

Şehit kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün eşinin paylaştığı mesaj yürekleri yaktı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.12.2016 16:39 GÜNCELLEME 28.12.2016 16:39 GÜNCEL
Şehit kaymakamın eşi yürekleri yaktı!
Şehit kaymakamın eşi yürekleri yaktı!

Ayşegül Safitürk, 3 yaşındaki oğlu Asım Eren Safitürk ile bilikte Mardin’in Derik İlçesinin Kaymakamı iken uğradığı bombalı saldırı sonucu şehit olan eşi Muhammet Fatih Safitürk’ün mezarını ziyaret etti. Ziyaret sonrası Ayşegül Safitürk, paylaştığı fotoğrafla herkesi hüzne boğdu.

Asım Eren’in şehit babasının kabri başında fotoğrafını çeken Ayşegül Safitürk fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaştığı fotoğrafla birlikte “Hala kulaklarımda baba oğul kahkahalarınız. Neler oldu böyle nedir bu acı, ızdırap bu sükunet, kalanını cennetteki buluşmaya mı sakladınız" yazan Ayşegül Safitürk’ün fotoğrafı herkesi hüzne boğdu.

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • İmam Sadreddin A. 7 yıl önce Şikayet Et
    Sana gelince; Evladını hep yanında tutacaksan baba ol. Okusun diye yurda bile göndereceksen baba olma. Bu babalık değil, baştan savmadır. Veya benim gibi fedakarlık yapıp, eşini ve çocuklarını şehirde bırakıp dağ başında imam veya her ne olacaksan, yine baba olma. Çünkü ben, bazen mihrapta evlatlarımı düşünmekten rekatları karıştırıp, selam verdikten sonra cemaate soruyorum.
    Cevapla
  • Diyar-ı Bekır 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşaALLAH Cennetül Baki Resulullah komşu olursunuz.. Şehidler Ölmez Vatan Bölünmez.
    Cevapla
  • dogrusu bu 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah içindeki aciyi söndürsün.
    Cevapla
  • İmam Sadreddin A. 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah(cc) bu hasreti, en güzel bir vuslata tebdil eylesin... amin
    Cevapla
  • İmam Sadreddin A. 7 yıl önce Şikayet Et
    Ah be bacım.. Bir günlükken yetim kaldım. Baba yüzü görmedim. Şimdi de şehirde yaşayan evlatlarıma hasret bir dağ başında İmamlık yapıyorum. Evlatlarımı aklıma getirmemek, gelince de ağlamamak için oyalanırken bu resmi gördüm. Şimdi gözyaşımı tutana aşk olsun. Evlad olarak Babaya, Baba olarak ta Evlada Hasret geçiyor ömrüm.
    Cevapla
  • İmam Sadreddin A. 7 yıl önce Şikayet Et
    Muhammed Ali kardeşim; Sana gelince; Evladını hep yanında tutacaksan baba ol. Okusun diye yurda bile göndereceksen baba olma. Bu babalık değil, baştan savmadır. Veya benim gibi fedakarlık yapıp, eşini ve çocuklarını şehirde bırakıp dağ başında imam veya her ne olacaksan, yine baba olma. Aile birliktir. Aynı sofrada oturmak, aynı çatı altında uyumaktır. Görev yerim, ailemi yanıma almaya elverişli olmadığından, tüm bu nimetlerden mahrum yaşıyorum. Allah(cc), evlatlarımı yanıma getirmeye müsait bir köye, camiye tayin edilmemi nasib etsin.. diye duanıza muhtacım. Allah(cc) tüm hasretleri, vuslata tebdil etsin...amin
    Cevapla
  • İmam Sadreddin A. 7 yıl önce Şikayet Et
    Muhammed Ali kardeşim; Baba olmak, kalbinin göğsünde değil de evlatlarının yanında atması demek. Bir de babasızlığın ne olduğunu en iyi bilen ben, evlatlarımı baba sevgisinden mahrum bırakmaya değer mi diye, defalarca imamlığı bırakmayı düşündüm. Ne zaman bir resim görsem veya bir film seyretsem, baba ile oğlun birbirine sarıldığı veya babasının oğlunu yerden kaldırdığı, işte o an hem babaya hasret bir evlat olarak, hem evlatlarına hasret bir baba olarak mutlaka ağlarım. Bir de şu son zamanlardaki Halep gibi konulardaki hutbeleri okurken, çocuklarla ilgili bölümlerde ağlamaktan hutbeye ara verdim.
    Cevapla
  • Muhammet Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu kutlu yolunda sana sabır ihsan eylesin. Tövbe, büyük sözden Allah'a sığınırım. 3 yıllık evliyim. Demek baba olmak bu. Korkularım var, ancak bilirim ki Allah kuluna kafi, O en güzel yardımcı. Allah'ın izni ile baba olmalıyım. Güzel yürekli hocam, vuslat yakındır. Allah sabredenlerle beraberdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR