Ortaköy saldırısında o da hayatını kaybetti

Ortaköy’deki gece kulübü saldırısında hayatını kaybeden özel güvenlik görevlisi Hatice Karcılar’ın cenazesi, ailesi tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.01.2017 15:53 GÜNCELLEME 01.01.2017 15:53 GÜNCEL
Ortaköy saldırısında o da hayatını kaybetti
Ortaköy saldırısında o da hayatını kaybetti

Ortaköy’de gece kulübünde yaşanan silahlı saldırıda özel güvenlik görevlisi Hatice Karcılar da hayatını kaybetti Karcılar’ın cenazesi, ailesi ve yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alınarak Erdek’e götürüldü.

Hatice Karcılar’ın kısa süre önce Beşiktaş Şehitler Tepesinde yaşanan bombalı saldırı sonrası sosyal medya hesabında, "Severek geldiğim, görmek için göreve gelmek için can attığım yerdin. Artık her gördüğümde acı vereceksin" notunu paylaştığı görüldü.

YORUMLAR 5
  • Hakan yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Görev şehidine Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
    Cevapla
  • Dulqarnein 7 yıl önce Şikayet Et
    Insallah!
    Cevapla
  • VÉNUS HOTTENTOTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Bacimiz kardesimiz özel güvenlik görevlisi Hatice Karcılar’ için Allâh'tan Rahmet, çok degerli aile bireylerine sabri-niyaz diler, Vatan sagolsun basimiz sagolsun.. lanet olasi terorist destekcilerin tümüne ! kahrolasi ABD'Pennsilvanya merkezli terorist örgütü FETÖ'DAES'PKK'PYD'... isbirlikci terorist alçaklar ve hainlerin alayina.. hiçbir sey ülkeme yön biçemeyecektir.
    Cevapla
  • gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    Icim resmen yaniyor. Bir cepe olsada oraya gitsem savasam diyorum. Cok üzgünüm. Türkiyemize tekrar gecmis olsun basimiz sag olsun Allah sabir versin. ne diyecegimi bilmiyorum. Allah vatanimizi milletimizi polisimizi askerimizi korusun. elimizden bisey gelirsede seve seve vatan icin ölmeye haziriz.
    Cevapla
  • gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    cepheyi felan bosver.hakiki din bilgilerini yaymak 1000 deasli veya pkk liyi oldurmekten 1000 kat daha kiymetli.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR