Erciyes Üniversitesi'nin çatısı uçtu:Yaralılar var

Kayseri'de şiddetli lodos nedeniyle, Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesinin çatısı uçtu. Yaralılar olduğu belirtiliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 07.01.2017 14:57 GÜNCELLEME 07.01.2017 16:33 GÜNCEL
Erciyes Üniversitesi'nin çatısı uçtu:Yaralılar var
Erciyes Üniversitesi'nin çatısı uçtu:Yaralılar var

Kayseri'de şiddetli lodos nedeniyle, Erciyes Üniversitesi'nin Eğitim Fakültesinin çatısı uçtu. Yaralılar olduğu belirtiliyor.

72 kilometre hızla esiyor

Kayseri'de saatteki hızı zaman zaman 72 kilometreye ulaşan şiddetli lodos reklam panolarını uçurdu, ağaçları ve Erciyes Üniversitesi kampüs kavşağındaki Gençlik anıtını devirdi. Meteroloji uzmanları Kayseri ve çevresinde dün gece başlayan lodosun saatteki hızının 46-72 kilometreye ulaştığı ve yaşamı olumsuz etkilediğini söyledi.

Evlerin çatısı, reklam panoları ve ağaçlar da uçtu

Uzmanlar Kayseri ve çevresinde bu geceden itibaren kar yağışının başlayacağını ifade etti. Bu arada, kent merkezinde ve Talas ilçesinde şiddetli lodos zarara yol açtı. Evlerin çatısı, televizyon antenleri ve reklam panoları uçarken, Nuri Has Mahallesi Battalgazi Bulvarında ise bir ağaç kökünden söküldü. Erciyes Üniversitesin Talas yolu kampüs girişindeki kavşakta bulunan Gençlik Anıtı da devrildi. Sobalardan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 8 kişi ise hastanelerdeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR