TBMM'de CHP komedisi! Isırsa ısırsa at ısırmıştır
TBMM'de anayasa değişikliği önerisi için görüşmelerle birlikte "ısırma polemiği" de sürüyor.
GİRİŞ 14.01.2017 16:39
GÜNCELLEME 14.01.2017 22:59
GÜNCEL
Genel Kurul’da söz alan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, konuşması sırasında iPad aracılığıyla, ısırıldığını iddia eden AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’nın yarasının fotoğrafını gösterdi.
Bir hekim olduğunu anımsattıktan sonra Balta’nın yarasının eski olduğunu iddia eden Şeker, kendi bacağındaki eski bir yarayı gösterdi.
ISIRSA ISIRSA AT ISIRMIŞTIR
Şeker, “Şu yaraya ‘Bir arkadaşınız ısırdı’ diyorsunuz. Bu, tıbben imkânsız bir şey. Bunu ısırsa ısırsa at ısırmış olabilir. At izini it izine karıştırıyorsunuz belki ama biz burada at göremedik. Bu yaranın benzeri bende de var.” dedi.


YORUMLAR 80
TÜMÜ
-
lazo 9 yıl önce Şikayet Etşu atın Türkiye'ye ve Türk insanına verdiği faydanın onda birini chp Türkiye'ye ve Türk insanına vermedi bu sahış utanmadan ne söylüyor böyleBeğen Toplam 1 beğeni
-
Realist 9 yıl önce Şikayet Etdağıtın şunları ya bu ne yaa bunu mu izleyeceğiz meclisde şimdiBeğen Toplam 1 beğeni