PKK sığınağından çıktı! İşte ilk kareler

Viranşehir'de düzenlenen bombalı saldırının talimatını verdiği belirlenen teröristin kaldığı sığınaktan katyuşa füzeleri çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.02.2017 12:02 GÜNCELLEME 19.02.2017 12:31 GÜNCEL
PKK sığınağından çıktı! İşte ilk kareler
PKK sığınağından çıktı! İşte ilk kareler

Mardin Emniyeti ve Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa düzenledikleri operasyonla öldürülen Behzat kod adlı PKK'nın Mardin bölge sorumlusu Yaşar Uygur'un saklandığı sığınakta bulunan katyuşa füzeleri ve operasyon anının görüntüleri ortaya çıktı.

VİRANŞEHİR'İN TALİMATINI VERDİ

Aynı zamanda cuma akşamı Viranşehir'de düzenlenen bombalı saldırının talimatını verdiği belirlenen teröristin kaldığı sığınakta Suriye'den getirdiği belirlenen çok sayıda patlayıcının yanı sıra yaşamsal malzemelerin de olduğu görüldü.

BAKANA OPERASYONA KATILANLARI KUTLADI

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu operasyona katılan güvenlik güçlerini kutladı. Telefonla Mardin Valisi Mustafa Yaman'ı arayan Bakan Soylu'nun, telefonun hoparlörünün açılması ile operasyona katılan güvenlik güçlerini kutladığı öğrenildi.

HABERTÜRK

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Ibrahim Kaymaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Rakka operasyonun yapılması için sinirimizdaki terör örgütlerinin temizlenmesi lazım güney sinirlarmizin tamamı o zaman dais diye bir örgüt buharlasir gider
    Cevapla
  • Temel candan 7 yıl önce Şikayet Et
    Rusya ukrayna beraber olursak anlarsin belki hatani
    Cevapla
  • BARIŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    bakıyorumda yorumlar hemen katıl rusya dıye baslıyor hangı ev opr yonunda fuze yakkalanmıs yada ele gecırılmıs bu gune kadar madem evde fuze vardı nıye canlı bomba kullanıp 1 mıllıtanını kaybettı orgut fuzeyle vuraydı HEDEH SARPTIRIYORLAR rus TURK yakınlasmasını istemiyor İNGİLİZLER.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    pyd eşittir pkk hiç bir farkı yok pkk pyd her ne isimde olurlarsa murat karayılan ve diğer baştaki tererüstler yarın operesyonlar olursa pydin inlerinden çıkacakları aşikardır
    Cevapla
  • Yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunların Suriye'de PYD'den geldiği aşikar Suriyede ki tüm PYD unsurları vurulmalıdır. İlerde başımız ağrımasın istiyorsak bu şarttır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR