Biz ona 4 duvar verdik, şimdi istediğine dayasın!

'Sırtımızı PKK’ya dayıyoruz' diyen Figen Yüksekdağ'a Süleyman Soylu'dan kapak gibi cevap geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2017 10:24 GÜNCELLEME 11.04.2017 10:43 GÜNCEL
Biz ona 4 duvar verdik, şimdi istediğine dayasın!
Biz ona 4 duvar verdik, şimdi istediğine dayasın!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sinop'ta yaptığı konuşmada, "Türkiye'de yüzde 10’u aştıktan sonra 'sırtımızı PYD’ye dayarız, PKK’ya dayarız' diyorlardı. O lafı hatırladınız mı? Kendinizi sıkıntıya sokmayın. Biz ona 4 tane duvar verdik, şimdi istediği duvara sırtını dayasın" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, partisi tarafından düzenlenen Sinop mitinginde katılmak üzere bu akşam uçakla Sinop'a geldi. AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, eski milletvekili Cengiz Tokmak, İl Başkanı Ali Çöpçü ile çok sayıda teşkilat mensubu tarafından karşılanan Bakan Soylu, Uğur Mumcu Meydanı'nda halka hitap etti.

PKK'YA PYD'YE DAYARIZ DİYORDU; 4 TANE DUVAR VERDİK İSTEDİĞİNE DAYASIN

Bakan Soylu, "Yüzde 10'un üzerinde oy alınca 7 Haziran'da nasıl aldılar, milleti ürküterek musluklardan kan akıtarak, oradaki kardeşlerimizi okuluna adam gönderip 'annelerinize babalarınıza söyleyin oy vermezlerse gereğini yerine getiririz' diyerek .Türkiye'de yüzde 10'u aştıktan sonra 'sırtımızı PYD'ye dayarız, PKK'ya dayarız' diyorlardı. O lafı hatırladınız mı? Kendinizi sıkıntıya sokmayın, biz ona 4 tane duvar verdik, şimdi istediği duvara sırtını dayasın. Bu ülkenin birliğini, bu ülkenin beraberliğini bu ülkenin kardeşliğini yıkmaya karşı bu milletin cesur duruşu her zaman olmuştur. Onlar daha bizi tanımadılar. Şunu çok net söyleyeyim; Türkiye öyle eski Türkiye değildir. Tek ayak üzerinden itilecek bir Türkiye değildir. Ayaklarının üzerinde sağlam duran bir Türkiye'dir. Öyle biz artık kısa adımlarla gitmek istemiyoruz, ürkek adımlarla gitmek istemiyoruz. Büyük adımlarla geleceğe gitmek istiyoruz" dedi.

YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Atakan 7 yıl önce Şikayet Et
    O dört duvar arasında ölene kadar kalması temennimizdir
    Cevapla
  • Ayşegül 7 yıl önce Şikayet Et
    helal sana bakanım! :) süper yanıt.. işte, böyle bakanlar görmek istiyoruz..
    Cevapla
  • Düzce'den 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım sizi seviyoruz ve sonuna kadar arkanızdayız. Yalnız verilen ceza çok az değil mi? Yüreğim parçalandı, Allah aşkına bu kadının işlediği suçların cezası bir yıl mı? Bizim hukukçularımızın adalet anlayışını anlayamıyorum.
    Cevapla
  • işte bu kadar 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım süper cevap vermişsiniz tebrikler
    Cevapla
  • Ahsen 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamgibi adamsın sayın bakanım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR