TÜGEM referandum kararını açıkladı!

Türkiye’nin en önemli düşünce platformlarından biri olan TÜGEM, referandum kararını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2017 06:13 GÜNCELLEME 14.04.2017 08:36 GÜNCEL
TÜGEM referandum kararını açıkladı!
TÜGEM referandum kararını açıkladı!

TÜGEM – Türkiye Gelişim Merkezi Platformu, yayınladığı basın bildirgesi ile 16 Nisan referandumunda 'Evet' diyeceklerini açıkladı.

İşte TÜGEM'den yapılan o açıklama:

Ülkemize yönelik içeriden ve dışarıdan tüm tehditlerin zamanında oluşturulabilecek stratejilerle bertaraf edilebilmesi, ekonomik istikrarın, yatırımların ve ekonomik canlılığın devam etmesi, terörün sona erdirilmesi, içinde bulunduğumuz coğrafyada barış ve huzurun tesis edilmesi ve her alanda tam bağımsız, bölgemizde lider, dünyada da sözü dinlenen güçlü bir Türkiye olabilmemiz için, karar alma süreçlerimizi hızlandırmamızın ve buna göre devlet mekanizmalarımızı yeniden tanzim etmemizin gerektiği aşikardır. Bunun içinde evvela sorunların köküne inmek suretiyle mevcut anayasımızdan başlayarak düzenlemelerin yapılmasının ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin gerekliliği de toplumun neredeyse tüm kesimleri tarafından istenen ve beklenen bir durumdur.
Hülasa; Türkiye’nin en önemli düşünce platformlarından biri olan TÜGEM - Türkiye Gelişim Merkezi Platformu olarak, 16 Nisan’da yapılacak referandumda “EVET” diyeceğimizi tüm kamuoyuna ilan etmeyi bir vazife görüyor, referandumun ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Raşit Yemişen Başkan

TÜGEM  - Türkiye Gelişim Merkezi Platformu

YORUMLAR 2
  • hasan kara 7 yıl önce Şikayet Et
    herkese ve her şeye rağmen EVET !
    Cevapla
  • trk 7 yıl önce Şikayet Et
    şimdi mi açıklıyor. Baktı ki evet ler çıldırmış başka ne yapsın.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR