İstanbul'da çamaşır kavgası! Yaralılar var

Kağıthane'de bir binanın dış cephesinde çalışan işçilerle, yan binadaki ev kadını arasında çıkan tartışmada kan aktı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2017 15:36 GÜNCELLEME 02.05.2017 15:48 GÜNCEL
İstanbul'da çamaşır kavgası! Yaralılar var
İstanbul'da çamaşır kavgası! Yaralılar var

Kağıthane'de bir binanın dış cephesinde çalışan işçilerle, yan binadaki ev kadını arasında ’yeni yıkadığı çamaşırları kirlettikleri gerekçesiyle tartışma çıktı. Annesinin işçilerle tartıştığını gören Engin isimli genç ile işçiler silahlı ve sopalı kavga etti.Yaşanan kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralandı. Olayda silah kullandığı iddia edilen Engin olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Çağlayan-Vatan Caddesinde saat 11.30 sıralarında yaşanan olayda, bir iş merkezinin dış cephe mantolama işini alan işçilerle, yeni yıkadığı çamaşırları balkona asan kadın arasında tartışma çıktı. Çamaşırları kirlettikleri gerekçesiyle tepki gösteren kadın ile işçiler arasındaki sözlü tartışmaya kadının oğlu Engin de karıştı. Olay bir anda, küfürlü-sopalı-tabancalı kavgaya dönüştü. Bu sırada inşaat işçilerinden Zülküf G. sırtından, Davut G., Ferhat G. ile Cengiz G. bacaklarından tabancayla yaralandı.

Olayın faili olduğu iddia edilen Engin isimli genç ve yanındaki bir kişi, bir araçla kaçtı. Görgü tanıklarından komşu Gülsüm Takış; "Yukarıdan inşaat malzemesi döküldü. Komşum Biraz dikkatli çalışın diye uyardı. İşçilerden biri, Çalışamam deyip, küfür etti. Tartışma öyle başladı. Cahiller, gençler, birbirlerine zarar verdiler" dedi.

BİR İŞÇİ AĞIR YARALI

Yaralı işçilerden Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Zülküf G.nin hayati tehlikesi olduğu belirtildi. Bacaklarından yaralanan iki işçi, sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

 KENDİ İMKANLARI İLE KARAKOLA SIĞINDI

 Kendi imkanları ile Çağlayan Polis Merkezine gelen diğer yaralıya ilk müdahale burada yapıldı. Daha sonra, sağlık ekipleri tarafından, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili polisin soruşturması sürüyor.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Hkn 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi hoş yorum yapmışsinizda o çalışanlarda salon erkeği değil istedikleri gibi beton kamyonuyla yolu kapatırlar kornaya bassan on kişi saldırırlar burdada 4 u birden saldırmış baltayı taşa vurmuşlar..iskelenin altına çamaşır seren ablayida anlamış değilim
    Cevapla
  • Memed 6 yıl önce Şikayet Et
    Isci yada patron kimsenin malina zarar gelmeyecek sekilde emniyetini alacak ..yada ordan bir yaya gectigini düsünürsek ...kadin hakli..ama oglanda abartmis..
    Cevapla
  • zaza 6 yıl önce Şikayet Et
    O kadında suç gormuyor musun inşaat hali orası birde çocuğunu ateşlemis çocuğun da başını yakmis
    Cevapla
  • abdullah ünal 6 yıl önce Şikayet Et
    biraz dıkkatli calış dıyecegıne bak görüyorsun adamlar calısıyor sende camasırları bu gunlük iceri as ne olur yanı bak 1 agır 4 yaralı var gercı kacan yakalansada bızde bu yargı varken yarın o balkonda cay icer
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    görgü tanığı komşu bayan yüzde yüz yalan söylüyor!!! kadın uyarmıştı işçiler küfür etmiş! kesinlikle inanmıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR