Temel Karamollaoğlu eleştirdiği YHT'ye bindi

Daha önce yüksek hızlı trene ne gerek var diyen Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, YHT'ye binerek Ankara'dan İzmit'e gitti.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2017 19:33 GÜNCELLEME 13.05.2017 19:33 GÜNCEL
Temel Karamollaoğlu eleştirdiği YHT'ye bindi
Temel Karamollaoğlu eleştirdiği YHT'ye bindi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Milli Gençlik Vakfı'nın İsmetpaşa Stadyumu'nda düzenlediği Fetih ve Gençlik Şöleni'ne katılmak için Ankara'dan yüksek hızlı trenle İzmit'e gitti.

"EKONOMİK ŞARTLAR DEĞİŞMELİ"

Karamollaoğlu, Fetih ve Gençlik Şöleni ile ilgili olarak ise, "İnşallah bu fetih kutlamaları daha uzun bir zaman devam eder ve inşallah Türkiye'de bu ruhun hakim olmasıyla Türkiye'de siyasi hava da, sosyolojik hava ve ekonomik şartlar da bütünüyle değişir. Artık yeni bir fetih gerçekleştirmiş oluruz zaman içinde diye düşünüyorum" diye konuştu.

"HIZLI TRENLER BİZİ GÜÇLENDİRMEZ"

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Temel Karamollaoğlu bir açıklamasında; "Ekonomide güç olmadan bir takım rakamsal değerlerin yükselmesini güçlenme vesilesi göremeyiz. Bu milleti aldatmak olur. Güç sizin doğrudan doğruya kullanabileceğiniz bir vasıtadır. Yolla, köprülerle güçlü olunmaz, yüksek binalar bize güç katmaz. Hızlı trenler bizi güçlendirmez." demişti.

YORUMLAR 174 TÜMÜ
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    adamın dediğinde ne yanlış var. aklı başında her insan bu hizmetler güzel ama yetmez der. hatta plansız olursa bir çok zarrı beraberinde getirir
    Cevapla
  • ALİ 6 yıl önce Şikayet Et
    yht bindirmeyin bu iki yüzlü.. tutarsızı
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bizim köyde adamin biri dozer yol yapmasın bahcemi yıkmasın diye onune yatmış sonra zorla kaldirmislar yol yapilinca ilk once kendisi kullanmis
    Cevapla
  • Mahruki 6 yıl önce Şikayet Et
    Biraz insaf edin hayatın kulaylaştırılması başka yüksek teknoloji, güçlü ve yaygın kalkınma başka şeyler kafanızı ve vijdanınızın sesini dinleyerek ve düşünerek yurum yapın amerika bölgeye yüksek savunma ve vurucu göçle işgal etmiş düşünün:
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    siz en iyisini düşünüyosunuz ya bizim düşünmemize gerek yok; insaf da sadece sizde...
    Cevapla
  • saadet partili 6 yıl önce Şikayet Et
    biraz dürüst olun dürüst
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın saadet partili kardeşim. haddini aşan yorumları tabii ki tasvip etmiyoruz . ama sayın karamollaoğlunun son zamanlarda chp ile aynı ağızla konuşması , ayı safta durması , aynı karelerde olması sizce dürüstlük mü ? cevabını verirseniz sevinirim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR