Sultangazi'de gerginlik! Cenazede ortalık karıştı

Sultangazi'de Afgan ve Suriye uyruklu kişilerle mahalle sakinleri arasında başlayan olayların ardından bugünkü cenazede de gerginlik yaşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2017 13:38 GÜNCELLEME 15.05.2017 15:20 GÜNCEL
Sultangazi'de gerginlik! Cenazede ortalık karıştı
Sultangazi'de gerginlik! Cenazede ortalık karıştı

Sultangazi'de yabancı uyruklu kişiler ile mahalle sakinleri arasında çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülen Ramazan Şahin, son yolculuğuna uğurlandı.

Akşemsettin Camisinde öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Şahin'in cenazesi Yayla Mezarlığı'nda toprağa verildi. Çevik kuvvet polisinin TOMA ve zırhlı araçlarla önlem aldığı cenazeye basın mensupları alınmadı. Camide cenaze namazı hazırlıkları sürerken bir grup mahalleli sokakta yürüyen biri Afganistanlı olduğu öğrenilen 2 kişiye sopalarla saldırdı. Polis müdahale ederek saldırıya uğrayanları olay yerinden uzaklaştırırken, kalabalıktan bazıları basın mensuplarına tepki gösterdi.

Esnafın kepenk kapattığı mahallede cenaze dolayısıyla kalabalık çoğalınca Ordu Caddesi bir süre trafiğe kapatıldı.

5 KİŞİ SINIR DIŞI EDİLECEK

Öte yandan yabancı uyruklu 22 yaşındaki S.M'nin olayın zanlısı olarak gözaltında tutulduğu öğrenildi. Gözaltına alınan 5 kişinin vize ve oturum süreleri bittiği için sınır dışı edileceği belirtildi.

Polisin mahallede önlem amaçlı bekleyişi sürüyor.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 147 TÜMÜ
  • AYDIN 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yetkililer essahtan bir kaç sene sonra suriyeliler bizim başımıza iyi bela olacak onun için bir an önce bunların icabına bakalım
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    vizesi olmayanı iş müsadesi olmayanı çalıştıran ev kiralayan kişilerde ceza almalı
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    kurunun yanı da yaş yanmasın, biz gurbetçilerin bir kaç kişinin yatığı suçlardan dolayı sürekli suçlanıyoruz avrupada. Mesela adam türk kürt arap pakistanlı balkanlı bir suç işliyor hemize zarar veriyor. Oysa biz o kişiyi ne tanırız ne ederiz ana yabancıysan suçlusun, ister dünyanın en iyi insanı ol
    Cevapla
  • DÜZCE'Lİ 6 yıl önce Şikayet Et
    bunları kısıklı ve beştepe çevresine yerleştirmek lazım. nasılsa dokunulmazlıkları var. ne diyordu devlet büyükleri..!!! öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya...!!!
    Cevapla
  • Mustafa Gürak 6 yıl önce Şikayet Et
    Süreleri doldu sınır dışı edeceğiz demek şu aşamada anlamsız.Önce bu ölüme ve olaylara sebep olan yabancılar cezalarını çekecekler.Sonra ceza bitiminde sınır dışı edersin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR